Lucian i-a facut avansuri Brandusei la munte


lucian cristina brandusa 02.03Noi dezvlauiri socante au iesit la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4 care au fost plecati la munte. Se pare ca Lucian i-a facut avansuri Brandusei, lucruri care au deranjat-o foarte tare pe Cristina, care astepta cu nerabdare reintoarcerea lui Lucian pentru a forma un cuplu cu el.

Desi initial Lucian si Brandusa au negat ca s-ar fi intamplat ceva intre ei, cat au fost la munte, imaginile au vorbit de la sine.  Intre cei doi a existat o apropiere mai mult decat amicala, care a constat in mangaieri tandre si chiar un sarut.

Brandusa  a incercat initial sa-i explice Cristinei ca totul a fost ” o greseala”, pana intr-un final cand a recunoscut ca a vrut sa-i intoarca moneda, pentru ca si ea a procedat similar cu Ionut.

Se stie ca relatia de prietenie din Cristina si Brandusa s-a rupt de ceva timp, insa relatia dintre Cristina si Lucian, oare in ce directie se va indrepta ?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Lucian i-a facut avansuri Brandusei la munte”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    madalina Says:

    ce bine imi pare ca a iesit brandusa din concurs facea prea mult pe viktima,si in plus a venit de acolo de la ea si este o mare nerusinata

  2. 16
    alexx Says:

    sunt iubitul tau ce faci alina :X:X:XX:X:X:X:X te iubesc :P :P

  3. 15
    mirel Says:

    Sa stiti ca is un baiat din iasi si am 18 ani si mam indr raw de tot de CRistina e o fata super sexy si super frum

  4. 14
    dana dana Says:

    ha ha ha mahala pe bune!!! tineti-o tot asa !!

  5. 13
    Sorina Says:

    Lucian e ca un “papa lapte”.Daca Cistina ii spune sa faca un anumit lucru ,el imediat il executa,nu l-am vazut pana amu sa-si spuna punctul de vedere, tot il aud: “o sa discut dupa emisiune cu Cristina sa ascult si parerea ei”.Din timp ce i-a facut avansuri Brendei clar acesta nu tine indeajuns de mult la Cristina, si apropo Cristina ar fi cazul sa slabeasca un pic ca i-au cam crescut falcutele. Bafta lui Cristina in relatia cu Lucian dar nu cred ca o sa tina si afara.

  6. 12
    ioanai Says:

    imi para ff rau ca a iesit brenda din casa….dar era si cazut………..prea multe jigniri la adresa dianei care este o fata extraordinara ,,,,,,besk diana , veronika, domana lacramioara diana sa stii ca nu te potrivesti de nici o culoare cu valentin, Bafta tuturor .Vam poopat ioana din sighet!!!!!!

  7. 11
    alina Says:

    imi pare bine k a iesit Brindusa din concurs pentru k facea pe viktima.Mult noroc in koncurs Dianei si lui Valentin si bine inteles Veronikai.Cristinei si lui Lucian nu se potrivesk si nu_i vad impreuna pana la finala.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free