Lucian i-a facut avansuri Brandusei la munte


lucian cristina brandusa 02.03Noi dezvlauiri socante au iesit la iveala intre concurentii Nora pentru mama 4 care au fost plecati la munte. Se pare ca Lucian i-a facut avansuri Brandusei, lucruri care au deranjat-o foarte tare pe Cristina, care astepta cu nerabdare reintoarcerea lui Lucian pentru a forma un cuplu cu el.

Desi initial Lucian si Brandusa au negat ca s-ar fi intamplat ceva intre ei, cat au fost la munte, imaginile au vorbit de la sine.  Intre cei doi a existat o apropiere mai mult decat amicala, care a constat in mangaieri tandre si chiar un sarut.

Brandusa  a incercat initial sa-i explice Cristinei ca totul a fost ” o greseala”, pana intr-un final cand a recunoscut ca a vrut sa-i intoarca moneda, pentru ca si ea a procedat similar cu Ionut.

Se stie ca relatia de prietenie din Cristina si Brandusa s-a rupt de ceva timp, insa relatia dintre Cristina si Lucian, oare in ce directie se va indrepta ?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Lucian i-a facut avansuri Brandusei la munte”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Soryna Says:

    Cristina imi place de tine esti foarte frumoasa sa o ti tot asa mult succes Lucian si de tine imi place va sta bine inpreuna mult succes

  2. 9
    guly Says:

    graseala din partea lui daca ii place de Cristina cu adevarat ar sta in banca lui . Dar daca a facut ce afacut cu Brandusa o sa mai faca si cu alta fata Mai mult respect pt fata asta ca-i prea draguta si plina de viata cea ce-mi place mult la ea

  3. 8
    nelu Says:

    brandusa este o INCULTA !

  4. 7
    adrianaaa Says:

    da sunt de acord brandusa trebuie sa plece nu are ce cauta in casa face numai scandal si desparte cupluri eo proasta si urata pe deasupra

  5. 6
    roxana andreea Says:

    Sper sa nu se desparta pt Brandusa.E o fata f proasta..sper sa iasa mai rpde si ea si Diana

  6. 5
    carmen Says:

    ma ,voi astea ce tot comentati sunteti perfecti asa e?

  7. 4
    lavinutza Says:

    sincer breda e insuportabila imi placea tare mult npm dar ma enerveaza la culme fata brandusei.cat a fost ea plecata la munte cu alina sau inteles cei din casa foarte bine dar cand sa intoes ea au inceput iar scandalurile.

  8. 3
    maria Says:

    Brandusa are un tic…ai place sa-si manince mucozitatea nazala …mai pe dialectul ei ,,mucii,, ..tot timpul se trage …ai manaca in timpul emisiuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…..

  9. 2
    madalina Says:

    bradnusa e chiar proasta ca se baga in relatia lui cristina cu lucian

  10. 1
    cristina Says:

    Brandusa e o persoana foarte rea ar trebui eliminata fara comentari

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free