Cristina: “Vreau sa am o relatie cu Lucian”


cristina npm4 24.02Cristina, concurenta Nora pentru mama 4, a realizat de curand ca incepe sa-i duca lipsa lui Lucian, acum cand el se afla la munte impreuna cu o parte din concurentii din casa.

Ea s-a confesat Georgianei, una dintre concurentele nou intrate in competitie, careia i-a marturisit ” vreau sa am o relatie cu Lucian”.

Cristina a recunoscut ca ii este dor de Lucian si considera ca au ajuns sa se cunoasca foarte bine, lucru care a facut-o sa realizeze ca il vrea pe el.

Cristina se gandeste foarte serios la ceea ce isi doresteĀ  si chiar isi face planuri pentru cum sa-l impresioneze mai bine pe Lucian, fiindu-i teama in acelasi timp ca acesta sa nu o refuze.

Ea s-a gandit sa-i faca un cadou de Dragobete (o inimioara cu poza ei) sau sa decupeze litere cu care sa formeze urmatoarea fraza ” Vrei sa fii iubitul meu?”, pe care sa le lipeasca pe perdea pentru a fi cat mai vizibile.

Cristina a recunoscut ca desi nu ii sta in fire sa fie romantica, ideile de a-l impresiona pe Lucian au venit din suflet si a marturisit ca prefera sa faca ceea ce simte.

Se pare ca roata se intoarce… oare Lucian va accepta sa aibe o relatie cu Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Cristina: “Vreau sa am o relatie cu Lucian””

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 36
    cami Says:

    cristina te iubim mult…si te asteptam acasa orice s-ar intampla…sa ai grj de u…multi pupici de la varuta cami si ”verisoara” lory…:*:*:*:*:*…
    :X:X:X:X:x:X:X:X:X:X:X:X

    :*:*:*:*:*

  2. 35
    cami Says:

    cristina te iubim mult..te asteptam acasa orice s-ar intampla…ne e dor de tn…multi pupici de la varuta cami si ”verisoara” lory…:X:X:X:X:X:X:X:X:X

    :*:*:*:*:*:*

    :X:X:X:X:X:X

  3. 34
    alle Says:

    faza de la munte cu lucian j brenda nu mi se pare drept k sai reproseze cnv pt faptele care lea faqt deoarece nici makr nu forma in cuplu cu nici una din fetele din casa…iar Cristina greseste fff mooolt knd ii i-a aparatea Brendei…pt k ce sa intamplat la munte sa intamplat si cu voia Brendei…din imagini nu pare a fi bligata…

  4. 33
    Cami08 Says:

    esti cea mai tare!!

  5. 32
    ioana Says:

    cea mai tare cristinaaaaaa:X:X:X o ador sunt fana ei nr 1…:X:X:X:X:X:Xfi tare asa cum esti mereu

  6. 31
    guly Says:

    da ar fi frumos dar totusi treaba de la munte lasa de dorit ,multe semne de intrebare

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free