Cristina: “Vreau sa am o relatie cu Lucian”


cristina npm4 24.02Cristina, concurenta Nora pentru mama 4, a realizat de curand ca incepe sa-i duca lipsa lui Lucian, acum cand el se afla la munte impreuna cu o parte din concurentii din casa.

Ea s-a confesat Georgianei, una dintre concurentele nou intrate in competitie, careia i-a marturisit ” vreau sa am o relatie cu Lucian”.

Cristina a recunoscut ca ii este dor de Lucian si considera ca au ajuns sa se cunoasca foarte bine, lucru care a facut-o sa realizeze ca il vrea pe el.

Cristina se gandeste foarte serios la ceea ce isi doreste  si chiar isi face planuri pentru cum sa-l impresioneze mai bine pe Lucian, fiindu-i teama in acelasi timp ca acesta sa nu o refuze.

Ea s-a gandit sa-i faca un cadou de Dragobete (o inimioara cu poza ei) sau sa decupeze litere cu care sa formeze urmatoarea fraza ” Vrei sa fii iubitul meu?”, pe care sa le lipeasca pe perdea pentru a fi cat mai vizibile.

Cristina a recunoscut ca desi nu ii sta in fire sa fie romantica, ideile de a-l impresiona pe Lucian au venit din suflet si a marturisit ca prefera sa faca ceea ce simte.

Se pare ca roata se intoarce… oare Lucian va accepta sa aibe o relatie cu Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Cristina: “Vreau sa am o relatie cu Lucian””

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

 1. 20
  Tudor Says:

  Catre Cristina!! Esti foarte frumoasa :x .Imi la tine ca esti puternica,hotarata !! Ma numesc Tudor am 27 de ani,sunt din Turda jud. Cluj Napoca,inaltime 1.73,brunet cu ochii albastrii,sunt intelegator,imi plac plimbarile,sunt amuzant.Daca vrei sa tinem legatura dupa ce iesi din concurs iti las un numar de telefon 0740187561. Sunama ! Astept un raspuns.

 2. 19
  corina Says:

  Mie,Cristina mi-e antipatica…cred ca isi bate joc de Lucian care el, cum sa-i spun blegul o iubeste cu adevarat…da-ti masca jos Cristina!

 3. 18
  emilia Says:

  fi tare si nu reprosa nimic la nimeni!

 4. 17
  alina Says:

  sper sa rauseasca

 5. 16
  aliss Says:

  cristina cred ca daca nu ai fi in preajma brandusei si a alinei ..te ai intelege cu toata lumea d epe acolo.
  in legatura cu relatia ta cu lucian se vede ca te iubeste si cred ca ti ai dat seama la timp de ce erai sa pierzi !
  nu esti preferata mea ,dar imi place asa de tine la modul general
  te pup

 6. 15
  Mihai Says:

  Ea vrea dar Paula vrea asa aduca acasa asa o pramatie.Lucian este credul si naiv dar cu asa o figura nu vor face casa.

 7. 14
  maria Says:

  cine…LILO

 8. 13
  oana Says:

  urata!

 9. 12
  adela Says:

  eu cred ca cristina se potriveste cu lucian si chiar as vrea sa faca o relatie

 10. 11
  Cristynne Says:

  Noi,ortodocsii..prin botez primim sfantul si marele duh sfant! Ce are ea sfant in ea? este fara de Dumnezeu? :P :D M-a oripilat! nu m-am asteptat! Poate ca exagerez,dar nici nu pot sa ma mai uit la ea;o apreciam,mi se paruse mai citita…dar m-am inselat! :P

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free