Cristina: “Vreau sa am o relatie cu Lucian”


cristina npm4 24.02Cristina, concurenta Nora pentru mama 4, a realizat de curand ca incepe sa-i duca lipsa lui Lucian, acum cand el se afla la munte impreuna cu o parte din concurentii din casa.

Ea s-a confesat Georgianei, una dintre concurentele nou intrate in competitie, careia i-a marturisit ” vreau sa am o relatie cu Lucian”.

Cristina a recunoscut ca ii este dor de Lucian si considera ca au ajuns sa se cunoasca foarte bine, lucru care a facut-o sa realizeze ca il vrea pe el.

Cristina se gandeste foarte serios la ceea ce isi doreste  si chiar isi face planuri pentru cum sa-l impresioneze mai bine pe Lucian, fiindu-i teama in acelasi timp ca acesta sa nu o refuze.

Ea s-a gandit sa-i faca un cadou de Dragobete (o inimioara cu poza ei) sau sa decupeze litere cu care sa formeze urmatoarea fraza ” Vrei sa fii iubitul meu?”, pe care sa le lipeasca pe perdea pentru a fi cat mai vizibile.

Cristina a recunoscut ca desi nu ii sta in fire sa fie romantica, ideile de a-l impresiona pe Lucian au venit din suflet si a marturisit ca prefera sa faca ceea ce simte.

Se pare ca roata se intoarce… oare Lucian va accepta sa aibe o relatie cu Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Cristina: “Vreau sa am o relatie cu Lucian””

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    elisa Says:

    cristina esti prefertata mea merita lucian sa faci cuplu cu el
    va urez succes si va wbe mult

  2. 29
    Tudor Says:

    Catre CristinA ! Intreaga viata sa iti fie asemenea unui buchet de ghiocei presarat de iubire, fericire si bucurii.
    Pentru tine – ghiocelul vietii mele, alaturi de tine, intreaga mea viata este o adevarata primavara.

  3. 28
    cristina Says:

    cristina park e o purcik si e nesuferita se crede interesanta dar e scarboasa si urata
    papusa chinezeasca (asa ii zice mama):))))cand ii convine alearga dupa luci si cand nu ii da cu piciorul .beahhhhhh purcicooooooooooo dute in cotineatza :) )))))

  4. 27
    nelu Says:

    nu imi place de aceasta …fata .e nesuferita , nesimtita si needucata ! pacat de Lucian ca se uita la asemenea femeie .nu-l merita si timpul va decide daca am dreptate ….sau nu ! o sa vedeti ca am dreptate….mai vb ! ! !

  5. 26
    Marius Says:

    Nemancato’ ai venit acilea sa mananci toata mancarea ?! Nu vezi ca criza afecteaza toata tzara? Las-0 mai slaba ca ai de unde! :-p

  6. 25
    monik Says:

    Miar placea mult sa faci cuplu cu Lucian este un baiat de nota 10 si va potriviti

  7. 24
    sory Says:

    o sa reuseasca pentru ca Lucian o place foarte mult.si se potrivesc.ea este o scumpa numai ca sa cam ingrasat.noi cei care ne uitam la aceasta emisiune nu ar trebui sa-i judecam pe concurentii cu siguranta ei afara sunt altfel,poate nici ei nu realizeaza uneori ce prostii spun.oricum ii urez Cristinei multa bafta.

  8. 23
    Nimeni Says:

    Pacat ca nu o sa se poata!La ce imagini am vz azi…pff…nu ma asteptam de la Lucian.Una,doua a sarit pe Branda.(in vacanta la munte).ma bucur ca vor merge la munte si cei care au stat acasa in prima vacanta:) Eu fiind de la munte ,mi-asi dori sa ii intalnesc,poate pe la castelul Peles,stau destul de app de el:)Cristina lasa-l pe Lucian,cred ca te-ai convins ce e de el!la ce figura de baiat cuminte si-a creeat ,tocmai acu’ si-a dat arama pe fata!mai ales paula aia,eu numai in gura i-as da:Ppapa

  9. 22
    larisa Says:

    cum sa vrea sa aiba o relatie cu lucian,il o inseala pe la munte cu brenda iar ea.
    LOOOL

  10. 21
    vali Says:

    Cristina ,esti fata faina dar ai niste prietene………uitate bine in jurul tau!

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free