Doamna Paula: “Lucian ar trebui sa renunte la Cristina”


lucian paula 17.02Fostul cuplu NPM4 format din Lucian si Cristina, revine in actualitate, dupa ce doamna Paula incearca sa-si salveze fiul de la o mare suferinta.

Dupa ce relatia lor a luat sfarsit, Lucian a continuat sa o curteze pe Cristina si a tot insistat sperand la o noua sansa, pe care insa nu a primit-o.

Deranjata fiind de atitudinea Cristinei fata de Lucian, doamna Paula a dorit sa-l sfatuiasca pe fiul ei sa renunte la a mai incerca ceva cu Cristina, sfat care nu a fost primit intocmai bine.

“Mama vede doar ce ii convine” au fost cuvintele lui Lucian, care a fost suparat pe doamna Paula, pentru ca aceasta si-a dat cu parerea despre ceea ce face el, considerand ca nu este problema ei.

Desi in ultima perioada intre Lucian si Cristina au existat foarte multe tachinari, imbratisari si chiar un sarut, doamnei Paula ii este teama ca fiul ei sa nu sufere in urma acestei relatii.

Ca urmare a tuturor celor petrecute, Cristina s-a simtit singura vinovata in conflictul pe care Lucian l-a avut cu mama sa, si a declarat ca a luat o hotarare, sperand astfel ca cei doi sa nu mai intre in polemici din cauza ei.

Ce parere aveti de sfatul pe care doamna Paula i l-a dat lui Lucian?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Doamna Paula: “Lucian ar trebui sa renunte la Cristina””

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    nicko Says:

    lucian mai sunt fete laso daca nu te baga in seama ,u vezi ca esti carpa ei doamne

  2. 39
    maria Says:

    am uitat …ea seamana cu ,,Donkey,, si fiul cu ,,Goofy,,

  3. 38
    maria Says:

    D-na asta seamana foarte mult cu ,, Donkey ,,…magarul de la …Shrek..ma refer la mutra ca Donkey este foarte simpatic in film …pe linga D-na Paulalala

  4. 37
    maria Says:

    Te-ai intors…iar ai inceput sa impungi televizorul…..femeie tu nu stiiiiiiiiiiiiiiiiii sa zambesti….

  5. 36
    teodora Says:

    A, si ce daca a facut s*x asta mica? Numai ea poate sti ce a fost atunci in mintea si sufletul ei!

  6. 35
    teodora Says:

    Lucian e sub papucul mamei, de aia nu are personalitate ci e doar unul dintre ” baietii buni” pe care noi femeile ni-i dorim, insa pe langa bunatate ne dorim de la ei si indrazneala. ca asa se tine o familie, cu un barbat bun si curajos alaturi, sa nu-i fie teama sa dea piept cu orice s-ar intampla in viata.
    Asa ca o inteleg perfect pe Cristina ( CARE NU E GRASA!!!!VEDETI-VA DE TREABA VOASTRA!!!! O fata care arata bine in fusta alba mulata nu e grasa! Are doar fata foarte rotunda, din pacate…dar asta e. Are insa mult farmec, chiar daca e cam manelista.
    Lucian nu are persoanlitate si de asta ezita ea atat.
    Atentie mama lui Lucian! Cred ca vreti un copil cuminte, dar …PAMPALAU??? Uitati-va numai cum tot ofteaa si boceste dupa Cristina in loc sa faca ceva! vai de el!Daca asculta prea mult de ma-sa va ramane un fraier.

  7. 34
    florentina Says:

    eu cred ca ,cristina este o fata buna si ar merita sa fie imp cu lucian nu cum spune acel mihai ca cristine sunt o suta da mama numai una eu nu cred ca el sia facut o familie cu mama lui nu cred ca se va insura cu mama lui nu parerea mea.

  8. 33
    Madalina Says:

    Poi daca ai renunta asa la toate”Cristinele” chiar ai ramane numai cu mama care numai una;)
    |
    |
    |
    \/

  9. 32
    Mihai Says:

    Loredana ,Cristine sint pe toate drumurile dar mama este numai una,Tineretul de azi a luat-o razna parintii sai intretina si ei sa nu asculte nu stiu decit discoteca si s*x toti se drogheza cu alcol si tigari si poate cu alte droguri usoare.Doamna Paula traieste in casa cu Cristina si stie toate aventurile acestei fete care a spus ca a facut s*x in ainte de a intra in casa.Aceasta fata se leaga de oricine ii iese in cale vai de barbatul care o v-a lua pe ea. il maninca divortul.

  10. 31
    loredana Says:

    Parerea mea este ca doamna Paula nar trebui sa se bage in relatia fiului sau cu Cristina.parerea mea este ca lucian fiul doamneiPaula este indeajuns de mare sa si ia propriile decizii de viata.

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free