Doamna Paula: “Lucian ar trebui sa renunte la Cristina”


lucian paula 17.02Fostul cuplu NPM4 format din Lucian si Cristina, revine in actualitate, dupa ce doamna Paula incearca sa-si salveze fiul de la o mare suferinta.

Dupa ce relatia lor a luat sfarsit, Lucian a continuat sa o curteze pe Cristina si a tot insistat sperand la o noua sansa, pe care insa nu a primit-o.

Deranjata fiind de atitudinea Cristinei fata de Lucian, doamna Paula a dorit sa-l sfatuiasca pe fiul ei sa renunte la a mai incerca ceva cu Cristina, sfat care nu a fost primit intocmai bine.

“Mama vede doar ce ii convine” au fost cuvintele lui Lucian, care a fost suparat pe doamna Paula, pentru ca aceasta si-a dat cu parerea despre ceea ce face el, considerand ca nu este problema ei.

Desi in ultima perioada intre Lucian si Cristina au existat foarte multe tachinari, imbratisari si chiar un sarut, doamnei Paula ii este teama ca fiul ei sa nu sufere in urma acestei relatii.

Ca urmare a tuturor celor petrecute, Cristina s-a simtit singura vinovata in conflictul pe care Lucian l-a avut cu mama sa, si a declarat ca a luat o hotarare, sperand astfel ca cei doi sa nu mai intre in polemici din cauza ei.

Ce parere aveti de sfatul pe care doamna Paula i l-a dat lui Lucian?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Doamna Paula: “Lucian ar trebui sa renunte la Cristina””

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

 1. 43
  any Says:

  roxana iii pre pre exiceta……………eu no inteleg o data il place pe luci odata nu

 2. 42
  any Says:

  mie imi place fata asta georgiana da e pre mataia

 3. 41
  nicko Says:

  lucian mai sunt fete !!!nu fi carpa cristinei

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free