Doamna Paula: “Lucian ar trebui sa renunte la Cristina”


lucian paula 17.02Fostul cuplu NPM4 format din Lucian si Cristina, revine in actualitate, dupa ce doamna Paula incearca sa-si salveze fiul de la o mare suferinta.

Dupa ce relatia lor a luat sfarsit, Lucian a continuat sa o curteze pe Cristina si a tot insistat sperand la o noua sansa, pe care insa nu a primit-o.

Deranjata fiind de atitudinea Cristinei fata de Lucian, doamna Paula a dorit sa-l sfatuiasca pe fiul ei sa renunte la a mai incerca ceva cu Cristina, sfat care nu a fost primit intocmai bine.

“Mama vede doar ce ii convine” au fost cuvintele lui Lucian, care a fost suparat pe doamna Paula, pentru ca aceasta si-a dat cu parerea despre ceea ce face el, considerand ca nu este problema ei.

Desi in ultima perioada intre Lucian si Cristina au existat foarte multe tachinari, imbratisari si chiar un sarut, doamnei Paula ii este teama ca fiul ei sa nu sufere in urma acestei relatii.

Ca urmare a tuturor celor petrecute, Cristina s-a simtit singura vinovata in conflictul pe care Lucian l-a avut cu mama sa, si a declarat ca a luat o hotarare, sperand astfel ca cei doi sa nu mai intre in polemici din cauza ei.

Ce parere aveti de sfatul pe care doamna Paula i l-a dat lui Lucian?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Doamna Paula: “Lucian ar trebui sa renunte la Cristina””

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Cristynne Says:

    Atitudinea ei nu mi se pare corecta! :P Ar fi cinstit sa-i spuna deschis,dar fara sa-i mai dea sperante,deci sa-si revizuiasca si comportamentul fata de el,ca nu-l iubeste si ca nu-si doreste o relatie cu el! :P Dar ea,joaca murdar! Adica,una spune si alta face! :P

  2. 19
    Cristynne Says:

    Imi place de Lucian si de mama acestuia,care se vede clar pe fata ei,fara sa o spuna ca sufera mult! :P

  3. 18
    Cristynne Says:

    Sper ca insistentele lui pe langa Cristina sa nu fie din pricina premiului :P Eu cred ca el are sentimente sincere fata de ea,doar pentru ea a intrat in casa! :P Oare este atat de orb si nu vede ce i se face? :P cum este tratat? :P Pacat!

  4. 17
    Cristynne Says:

    Sper,ca la munte,sa-i vina mintea la cap si sa gandeasca si judece cele petrecute langa Cristina cu luciditate! :P Este un baiat bun,destept,frumusel si ar fi pacat sa fie manevrat de o fata lipsita de sentimente si de bun simt,precum Cristina! :P

  5. 16
    Cristynne Says:

    Lucian este atat de indragostit,orbeste de Cristina,ca nici nu-si da seama de felul cum este tratat de aceasta! :P Ea se joaca cu sentimentele lui,isi bate joc,pur si simplu de el.Pacat,ca nu-si asculta mama,care de pe margine,a vazut ,clar,totul! :P O mama care sufera ,care este indurerata de ce se petrece cu fiul ei! :P

  6. 15
    Ligia Says:

    Lucian nnu se potriveste cu Cristina. Cristina este o egoista. Ii este ciuda atunci cand cineva o critica..si se crede desteapta dar cam face dezacorduri..Lucian este frumos, inteligent si se potriveste cu Eliza, fata cea noua. Eliza nu are dinti frumosi dar este inteligenta si are trasaturi fine:*

  7. 14
    sanda Says:

    lucian niciodata cristina nu se va uita la tine. te tine un pic in sah. cand a spus ca simte atractie ptr.tine minte. isi pregateste terenul ptr sfarsitul concursului cand ar fi facut cu tine pereche sa mearga in finala. daca ai fi copt la minte ti-ai da singur seama. in locul tau mi-ar fi rusine sa ma tin dupa ea. dar evident vrei si tu premiul cel mare. pana la sfarsitul competitiei o sa va dati toti seama ca d-na lacramioara si veronica au avut dreptate la tot ce se intampla in concurs.

  8. 13
    madalina Says:

    eu cred ca lucian o chiar o iubeste pe cristina si doamna paula nu ar trebui sa se bage

  9. 12
    vali Says:

    Lucian face greseli,Cristina se vede ca-si bate joc de el,d-naPaula lasati-l sa se joace ca are minte de copil…….asta se intampla cand nu sunte-ti sincere,cand Lacramioara va spunea va uitati urat..no????

  10. 11
    roxana andreea Says:

    Dmna Paula are dreptate..sufera pt copilul ei si e normal..Lucian e prea indragostit asa cum zice el:)????..mie nu prea mi se pare..nu l merita cristina-purcica..:))):))

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free