Doamna Paula: “Lucian ar trebui sa renunte la Cristina”


lucian paula 17.02Fostul cuplu NPM4 format din Lucian si Cristina, revine in actualitate, dupa ce doamna Paula incearca sa-si salveze fiul de la o mare suferinta.

Dupa ce relatia lor a luat sfarsit, Lucian a continuat sa o curteze pe Cristina si a tot insistat sperand la o noua sansa, pe care insa nu a primit-o.

Deranjata fiind de atitudinea Cristinei fata de Lucian, doamna Paula a dorit sa-l sfatuiasca pe fiul ei sa renunte la a mai incerca ceva cu Cristina, sfat care nu a fost primit intocmai bine.

“Mama vede doar ce ii convine” au fost cuvintele lui Lucian, care a fost suparat pe doamna Paula, pentru ca aceasta si-a dat cu parerea despre ceea ce face el, considerand ca nu este problema ei.

Desi in ultima perioada intre Lucian si Cristina au existat foarte multe tachinari, imbratisari si chiar un sarut, doamnei Paula ii este teama ca fiul ei sa nu sufere in urma acestei relatii.

Ca urmare a tuturor celor petrecute, Cristina s-a simtit singura vinovata in conflictul pe care Lucian l-a avut cu mama sa, si a declarat ca a luat o hotarare, sperand astfel ca cei doi sa nu mai intre in polemici din cauza ei.

Ce parere aveti de sfatul pe care doamna Paula i l-a dat lui Lucian?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Doamna Paula: “Lucian ar trebui sa renunte la Cristina””

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    maria Says:

    D-na cand esiti de aici sa va duceti cu Lucian direct la un control psihiatric..parerea mea este ca are inceput de …schizofrenie…pe la varsta asta apare
    Nu imi place de tine …dar imi este mila de tine….cu asa fiu…

  2. 9
    nelu Says:

    lucian este copia fidela a lui bogdan, nu are nici pic de orgoliu de barbat e foarte slab ……nu stiu ce a vazut la purcica de cristina.Pacat ptr mama sa ca s-a facut de ras cu astfel de fiu!!!

  3. 8
    maria Says:

    Laura ..ea ramane cu milioanele si noi trebuie sa o suportam asa incruntata cum este …zici ca acuma ne impunge ….si tot timpul plange de foame si se cearta cu Lucian ….eu daca eram in locul ei…si cu asa fiu…nu mergeam sa ma vada o tara intreaga nici pentru miliarde….

  4. 7
    laura Says:

    cat despre lucian asa e de mic putin cam aiurit in fine in concluzie e baiat bun dar treb sa i se mai coaca mintea si parerea mea k inca nu a uitat o pe alina fosta lui prietena de cativa ani buni a intrat in casa ptr ai face in ciuda stiu asta de la baiatul meu kre este prietn cu foarte bun cu luci

  5. 6
    laura Says:

    maria ai dreptate eu o cunosc foarte bine pe paula si e o persoana foarte dificila iar acolo la nora ptr mama vrea sa faca pe interesanta inainte de a intra in casa sa laudat in tot cartierul micro 21 k makr 2 saptamani sa reziste k tot pleaca cu 100 de milioane…………deci….trageti si voi concluziii

  6. 5
    maria Says:

    D-na …in toate emisiunile stai cu capul in jos si incruntata …si asa ai o figura foarte respingatoare ,nu este placuta deloc….pt noi cei de acasa incercati sa zambiti umpic sa fiti cat de cat mai placuta…si pune umpic de gel in breton sa il ridicati unpic ca parca esti tunsa dupa castron….incearca sa te faci mai placut …chiar pt copilul tau…o inteleg perfect pe VERONICA de ceea ce ti a zis…..

  7. 4
    bianca Says:

    d-na Paula are dreptate…Cristinica ar trebui sa nu fie asa indecisa! Ar trebui sa incerce o relatie cei doi…parerea mea

  8. 3
    ionaa Says:

    lucian e ink copil…nu gandeste deloc…ar treb sa si mai asculte mama din cand in cand…k ii doreste binele..lucian baga ti mintile in cap..k numai u ai de pierdut .

  9. 2
    nana Says:

    lucian ar trebui sa-sa asculte mai mult mama,deoarece din cate se vede nu oprea vede lucrurile clar si prea este in stare sa ia singuri decizii.in plus nici nu se potriveste cu cristina.el e mult prea copilaros,ea e mult prea versata.

  10. 1
    arena Says:

    logic ca da! ce sa vada la grasuna aia urata?!

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free