Brandusa nu a putut sa si-l scoata din minte pe fostul iubit


brindusa npm4 17.02Brandusa a trecut in ultimul timp printr-o perioada mai grea, iar despartirea de Costi a survenit in momentul in care a realizat ca in sufletul ei inca mai exista sentimente pentru un fost iubit.

Brandusa a declarat ca, desi in cele 5 luni petrecute in casa Nora pentru mama 4 s-au intamplate destul de multe si a incercat sa uite anumite lucruri, nimeni nu a reusit sa intre in sufletul ei.

Concurentei NPM4 ii este teama de a nu fi ranita, dar cu toate acestea marturiseste ca persoana din afara casei la care se gandeste inca face parte din inima ei si a ramas intiparit in sufletul acesteia.

Brandusa nu a vrut sa dezvaluie numele baiatului la care se gandeste, spunand ca el “stie foarte bine”. Cu toate acestea, ea a marturisit ca acel baiat nu este cel cu care a avut relatia de 6 ani.

Credeti ca Brandusa a procedat corect marturisind ca se gandeste la un fost iubit?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Brandusa nu a putut sa si-l scoata din minte pe fostul iubit”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    oana Says:

    eleonoro esti varza

  2. 19
    nutyka Says:

    MAI OAMENI ASEMANATORI LACRAMIOAREI CUM VA PERMITETI SA CRITICATI PAREREA ALTORA VORBITI DE RESPECT SI CRITICATI TOT CDE VA STA IN CALE , RESPECTATATI-I PE TOTI CEI CARE AU O PARERE FIE CA VA CONVINE ,FIE CA NU , IN CE LUME TRAITI ASCULTATI-I PE TOTI ,RUSINE VOUA CRE VA PURTATI PRECUM SRAMOSII COBORITI DIN BANANIER [maimute].

  3. 18
    Andra-Laura Says:

    Esti tare pe bune esti super e dai peste nas la toti pe dasupra si frumoasa imi place mult esti preferata mea ..dne ce cuvinte scoti dai spargi pe toti …….. Esti super tare ! Mult Noroc ! :*:*:*

  4. 17
    ~yoyo~92 Says:

    brenda,,,stie ce isi doreste,poate k a intrat in aceeasta competitie pentru a uita aceea relatie,,si incercand sa se indragosteasca de altcineva..dar aceest lukru nu s-a intamplat ..in primul rand k niciun baiat nu este pentru brenda si nicinunl nu se ridik asteptarilor sale…kat despre doamna lacramioara…ar trebui sa isi vada de relatia dintre ea si fiul sau…si sa nu mai critece pe alti …intai sa se uite la ea ..si la ceea ce face..sa mai lase barfa si rautatile..

  5. 16
    Mihai Says:

    Hai Eleonora mai ai curaj nesimtito tu in ce luime traiesti.Zii ceva.

  6. 15
    geutza Says:

    “Eleonora” nu stiu cat de mult conteaza faptul ca D-na Lacramioara e musulmanca… m-a deranjat oarecum faptul ca ai zis cam asa “mai sunteti si musulmanca”.
    Conteaza oare de ce religie e fiecare?????
    Eu cred k nu… shi parerea mea e sa nu ne mai dam atat cu parerea despre ceilalti shi despre ce fac shi intreprind ei… k poate nu suntem noi chiar in masura sa-i judecam, caci probabil dak e sa ne punem in locul lor nu ne-ar place sa auzim aceste critici la adresa noastra.

  7. 14
    madalina Says:

    brandusa nu ar trebui sa se mai gandeasca la fostul ei iubit ca oricum el nu cred ca se mai gandeste la ea si ar trebui sa isi gaseaca jumatatea aici in casa

  8. 13
    Mihai Says:

    Mai Eleonora tu pe ce lume traiesti Lacramioara si Veronica traiesc in adevarat pe pamint pe cind clientele tale sint aeriene tu nu vezi ce fite face Diana si nu se impaca cu Valentin pe care il crede un alcolic iar Brindusa si Cristina le place sa traiasca tineretea in compania mai multor barbati incearca tot ce le iese in cale. Tineretea trece dar trebuie luatain calcul ce ramine.Veronica e cea mai desteapta din casa.Referitor la CELE 2 NU VEZI ce tupeu au de multe ori se vede ca au scoala vetii dar mai putin cei 7 ani de acasa,oare ele nu au parinti?

  9. 12
    madalina Says:

    despre doamna LACRAMIOARA:

    SA VA FIE RUSINE NU AVETI PUTI RESPECT PT MAME SI PT FETE.SA VAFIE RUSINE.NU INTELEG CE AVETI CU ALINA ESTE O FATA FOARTE BUNA NU MERITSTI SA RAMANETI IN ACEASTA EMISIUNE NU ESTE PT D-VOASTRA.

  10. 11
    Eleonora Says:

    Despre dna Lacramioara:

    Dna Lacramioara, nu va este rusine sa criticati toate mamele si toate fetele din acest concurs, sa fiu in locul dvs. mi-ar fi rusine de ceea ce ati facut in aceasta emisiune. Va luati de toate in acest concurs, dar nbu va uitati la dvs., moarta de beata rusine sa va fie, si mai sunteti si musulmanca. Nu stiu ce cautati in acest inconurs. Daca nu ati vi dvs si Veronica, ar fi liniste in acest concurs. Nu va e rusine sa va luati in special de Diana si de dna. Valeria, caci este o fata de nota 10 Diana, de nu se compara niciuna de ea, si vreti cu tot adinsul sa o despartiti de Valentin! Nu meritati sa stati in acest concurs, meritati sa plecati din aceasta emisiune, ca sa se faca liniste!

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free