Brandusa nu a putut sa si-l scoata din minte pe fostul iubit


brindusa npm4 17.02Brandusa a trecut in ultimul timp printr-o perioada mai grea, iar despartirea de Costi a survenit in momentul in care a realizat ca in sufletul ei inca mai exista sentimente pentru un fost iubit.

Brandusa a declarat ca, desi in cele 5 luni petrecute in casa Nora pentru mama 4 s-au intamplate destul de multe si a incercat sa uite anumite lucruri, nimeni nu a reusit sa intre in sufletul ei.

Concurentei NPM4 ii este teama de a nu fi ranita, dar cu toate acestea marturiseste ca persoana din afara casei la care se gandeste inca face parte din inima ei si a ramas intiparit in sufletul acesteia.

Brandusa nu a vrut sa dezvaluie numele baiatului la care se gandeste, spunand ca el “stie foarte bine”. Cu toate acestea, ea a marturisit ca acel baiat nu este cel cu care a avut relatia de 6 ani.

Credeti ca Brandusa a procedat corect marturisind ca se gandeste la un fost iubit?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Brandusa nu a putut sa si-l scoata din minte pe fostul iubit”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    nina Says:

    Draga mea,esti superba:semeni cu Janifer Rush.Ma uit la aceasta emisiune,doar pentru asemanarea ta cu ea.

  2. 39
    Marius Says:

    Mare Catzea mai esti !!!!

  3. 38
    ioana Says:

    pentru brindusa !!!! este o fire arogannta ,nu stiu ce cauta dar nici o data ,nu va gasi nimic tot timpul este artagoasa se crede ff frumoasa !tot timpul stamba din nas si nu vad rostul la aceasta emisiune nici ce-l putin nu stie sa raspunda la intrebarile adresate!! jumatatea ei este f greu de gasit

  4. 37
    VULPOIUL2008 Says:

    Toparlanca de Brandusa rade de infantilismul de care da dovada.De fapt la munte intre oi nu prea are ce sa invete

  5. 36
    ramona Says:

    Brandusa este o fata foarte frumoasa cea mai frumoasa fata din casa …de asemenea si alina , cristina,si diana….scorpiile alea 2 de veronica si lacramioara sunt doua perverse impreuna cu tantalaul de vlad care se crede un fat frumos ,pe cand el este un boschetar…..sper sa iasa cat mai repede din casa cei trei idioti(Lacramioara,Veronica si vlad)afara cu voi :-&

  6. 35
    emilia Says:

    fi mai blinda cu persoanele apropiate tie , lasa rautatile afara…

  7. 34
    Emy Says:

    La inceput nu suportam comportamentul Brandusei, dar pe parcurs am cunoscut-o mai bine si consider ca dintre toate fetele din casa este singura care care spune lucrurilor pe nume si nu incearca sa isi ascunda caractetul,chiar daca nu este unul placut . Are un limbaj urat, si ata nu imi place, dar prefer asta in schimbul teatrului pe care i-l joaca alte persoane in casa NPM numai pt. a fi vazute bine si a rezista in concurs cat mai mult.

  8. 33
    maria Says:

    este o persoana dezgustatoare …venita din cort …mai trebuie sa ridice fusta la camera sa isi arate ceva ..k in rest a facut tot ce este posibil….

  9. 32
    adriana nicoleta Says:

    apropo cred ca brandusa nu a putut uita bani care ia dat omul ala,la cat era ia de par*suta,ce sa faci acum sa ajuns si ia ca înainte era vai de capul ei.

  10. 31
    adriana nicoleta Says:

    brenda nu îmi place deloc,se crede nu stiu cine dar nu este decat o nesuferita,mi-ar placea ft mult daca ar pleca din casa odata ca nu are ce cauta acolo.va pup

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free