Brandusa nu a putut sa si-l scoata din minte pe fostul iubit


brindusa npm4 17.02Brandusa a trecut in ultimul timp printr-o perioada mai grea, iar despartirea de Costi a survenit in momentul in care a realizat ca in sufletul ei inca mai exista sentimente pentru un fost iubit.

Brandusa a declarat ca, desi in cele 5 luni petrecute in casa Nora pentru mama 4 s-au intamplate destul de multe si a incercat sa uite anumite lucruri, nimeni nu a reusit sa intre in sufletul ei.

Concurentei NPM4 ii este teama de a nu fi ranita, dar cu toate acestea marturiseste ca persoana din afara casei la care se gandeste inca face parte din inima ei si a ramas intiparit in sufletul acesteia.

Brandusa nu a vrut sa dezvaluie numele baiatului la care se gandeste, spunand ca el “stie foarte bine”. Cu toate acestea, ea a marturisit ca acel baiat nu este cel cu care a avut relatia de 6 ani.

Credeti ca Brandusa a procedat corect marturisind ca se gandeste la un fost iubit?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Brandusa nu a putut sa si-l scoata din minte pe fostul iubit”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

 1. 10
  mioara Says:

  BRANDUSA ESTE CEA MAI PERICULOASA SI PREFACUTA CONCURENTA,FIINDCA LE MANIPULEAZA PE CELE MAI SLABE CONCURENTE -EX CRISTINA ALINA , SA NU FACA CUPLU IN CASA -MOTIVAND CA SUNT PRIETENE, CAZUL IONUT CRISTINA. BRENDA UITA CA TOTUSI ESTE UN CONCURS,DOAR PTR ASTA AU VENIT,DAR FRICA DE A FACE CRISTINA UN CUPLU SI A CASTIGA BRENDA SE BAGA. DACA BRENDA AR FI FACUT CUPLU CU IONUT IN MOD SIGUR NU AR MAI FI SPUS CA NU L-A UITAT PE CEL DE AFARA -JOC DE JAPITA

 2. 9
  maria Says:

  v am spus eu ca vine din Egipt …deja se ascunde prin dulapuriiiiiiiiiiiiii………

 3. 8
  maria Says:

  Ce sa mai sune GOGU …cand a vazut de ce este in stare …PRINTESA ,, babei de la Timisoara……fugeeeeee…nu mai aude ,nu mai vede….doar in fata….

 4. 7
  oana Says:

  taci acol, minorii sa si vada de lectii, sa lase site’urile matrimoniale:))

 5. 6
  nelu Says:

  brenda ……O INCULTA …..nu stie sa lege doua propozitii a zis bine cineva ca nu formuleaza niciodata o fraza.

 6. 5
  lacramioara Says:

  ,,frumoase” cuvinte la adresa brandusei,e usor sa judeci si sa adresezi cuvinte grele ,atentie la ce cuvinte folositi,mai sunt si copii minori si citesc ceea ce scrieti voi,rusine sa va fie.

 7. 4
  cecilia Says:

  da eu cred ca cristina a facut bine ca a dezvaluit secretul ca mai tine la fostul vrem si noi sa-l vedem ca ai face surprize

 8. 3
  maria Says:

  Pentru mine… Brandusa este ca o MUMIE egipteana… descoperita in zona oazei Fayoum din Egipt…

 9. 2
  arena Says:

  o cretina:-j

 10. 1
  nutyka Says:

  BRANUSA ESTE FATA CARE VA INTRA IN FINALA DATOPRITA FAPTULUI CA SPUE CE GANDESTE.BRAVO , DESI LA INCEPUT ERA ALTFEL ACUM AM INCEPUT SAO INDRAGESC VOI VEDEA PE PARCURS DAR ACM ESTE OK.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free