Brandusa si Costi s-au despartit


costi brandusa 11.02Pe cat de repede au format un cuplu, la fel de repede s-au si despartit. Brandusa si Costi, concurentii Nora pentru mama 4, au declarat de curand ca de duminica nu mai formeaza un cuplu.

Desi Brandusa marturisise despre Costi ca este baiatul pe care-l cauta, iar Costi recunoscuse ca o place pe Brandusa si isi doreste sa fie cu ea, se pare ca cei doi au ajuns intr-un final la concluzia ca nu se potrivesc si ca ar fi mai bine sa ramana doar amici.

Brandusa a avut anumite nemultumiri legate de comportamentul lui Costi, afirmand despre acesta ca nu este o fire puternica si ca evita sa vorbeasca in emisiunile in direct, ceea ce Brandusei nu prea i-a convenit.

Cristina a recunoscut de asemenea ca si Lucian are aceasta problema, incearcand de cele mai multe ori sa evite sa comenteze in direct.

Care credeti ca sunt adevaratele motive ale despartirii cuplului Brandusa-Costi? Credeti ca cei doi ar fi fost compatibili?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Brandusa si Costi s-au despartit”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    AURELIAVILSANESCU Says:

    bre ai grija de tine esti forte te pup dulce

  2. 29
    sanda Says:

    mu este rusine sa fi fata de cartier . este f.bine sa-ti dai cu parerea chiar daca nu intotdeauna ai dreptate. dar o poti face si altfel. nu pe tonul carel foloseste. tot timpul tipa mai ales daca nu esti de acord cu ea. daca toti ar ignorao din casa tot ar tipa . ea asa stie sa iasa in evidenta.

  3. 28
    danyelle Says:

    pfff…bne k s-au despartit odata k deja ma saturasem sa-l tot vad pe costi mieunand la picioarele brendei..nu se potriveau delok…pe langa faptul k arata oribil costi mi se pare si km tantalau…asa mi-a lasat mie impresia..rade prosteste nu stie cum sa cucereask o fata..e dezgustator..sorry dar asta e impresia mea n-am vrut sa jignesc pe nimeni…brenda e frumusik dar km confuza nu stie ce vrea…la prima vedere pare k si-ar dori un barbat pe kre sa-l domine dar de fapt cred k mai degraba isi doreste sa fie dominata..sa-si gaseaasca ”nasul”cum s-ar zice..in rest e km certareata dar e bne k face show..fara brenda ce-ar mai fi?cn s-ar mai uita la emisiune:)

  4. 27
    maria Says:

    IOANA…D-na se referea la caracterul ei…..care intradevar este foarte urat…nu unde locieste…

  5. 26
    ioana Says:

    Brandusa e o tipa super, nu stiu de ce doar pe ea unii o considera altfel…. Macar ea le spune tuturor ce crede, daca ii priviti si pe ceilalti concurenti, unii tac si….altii sunt rezervati….. Brendusa e chiar o tipa faina. De mahala sau de dincolo de blocuri – cum a numit-o o telespectatoare – ramane de analizat ideea… E oare o rusine sa fii de cartier, poate doamna respectiva are caaa, vila….. Cati din cei de dincolo de gardul vilelor sunt cu adevarat MARI?
    Dincolo de tot, fara Brandusa si Cristina, in casa ar fi anost

  6. 25
    cristi Says:

    Foarte bine!
    Nu se potriveau….de fapt nu cred ca s-ar potrivi cineva cu Brandusa (nici in casa , nici afara).
    Costi daca ar mai slabi un pic l-ar egala pa Vlad in sanse in fata unei femei.
    Este glumet si are o privire patrunzatoare……
    Brandusa nu stie ce vrea de la o relatie….de fapt ea nu stie ca intro relatie trebuie sa si daruiesti.
    Din pacate ea vrea doar sa primesca.
    Cred ca este foarte bine ca Costi este liber sa isi aleaga o tipa pe gustul lui.Poate Eliza?!

  7. 24
    maria Says:

    era sa uit ..BRANDUSA…un cadou cand se primeste fie el urat sau frumos se spune….MULTUMESC….si fara comentarile groaznice pe care le ai facut…tu nu meriti nici macar sa se uite omul la tine… FEMEIEEEEEEEEEE…esti groaznic de p-r-o-a-s*t*a…

  8. 23
    maria Says:

    ,,printesa ,,…babei de la Timisoasa …arata ca o mumie …de mahala bineinteles cand deschide gura….eu ai propun sa nu mai vorbeasca..
    Este o vorba la Romania ….,,sa te fereasca D-zeu de omul prost si rau,, asta se gaseste la Brandusa.

  9. 22
    ilie alina Says:

    da,cu siguranta brandusa nu are nici o treaba q costi,temperamente total diferite si nu ii gasesc deloc potriviti pt a forma un cuplu……brandusa este o fata ok,doar k vb prea mult kteodata si atunci o face intr-un mod urat,de mahala chiar

  10. 21
    jully Says:

    brandusa e cam frustrata si nu prea stie ce vrea

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free