Brandusa si Costi s-au despartit


costi brandusa 11.02Pe cat de repede au format un cuplu, la fel de repede s-au si despartit. Brandusa si Costi, concurentii Nora pentru mama 4, au declarat de curand ca de duminica nu mai formeaza un cuplu.

Desi Brandusa marturisise despre Costi ca este baiatul pe care-l cauta, iar Costi recunoscuse ca o place pe Brandusa si isi doreste sa fie cu ea, se pare ca cei doi au ajuns intr-un final la concluzia ca nu se potrivesc si ca ar fi mai bine sa ramana doar amici.

Brandusa a avut anumite nemultumiri legate de comportamentul lui Costi, afirmand despre acesta ca nu este o fire puternica si ca evita sa vorbeasca in emisiunile in direct, ceea ce Brandusei nu prea i-a convenit.

Cristina a recunoscut de asemenea ca si Lucian are aceasta problema, incearcand de cele mai multe ori sa evite sa comenteze in direct.

Care credeti ca sunt adevaratele motive ale despartirii cuplului Brandusa-Costi? Credeti ca cei doi ar fi fost compatibili?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Brandusa si Costi s-au despartit”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 32
    nic Says:

    vA ROG, POATE SA-MI RASPUNDA CINEVA,SUNT FAN SI NU-MI CONVINE ACEASTA INGRADIRE NEMERITATA.

  2. 31
    nic Says:

    am fost avertizata cu ban pt 7 zile de Anka pentru ca i-am facut observatie ca se vorbeste urit :”SI-O PUNE PRINTRE MORMINTE SI COLIVA” FOLOSITE CHIAR DE EA ,MI S-A PARUT URIT,AM RIPOSTAT SI M-AM ALES CU ;BAN ,VREAU SA STIU DACA ORICINE POATE AVERTIZA? SAU CARE E ROLUL EI? MULTUMESC.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free