Doamna Paula a primit un telefon de la sotul ei de Ziua Indragostitilor


paula npm 13.02Doamna Paula, concurenta Nora pentru mama 4, a avut parte de o surpriza de Ziua Indragostitilor. Sotul acesteia, domnul Gigi,  care este plecat de 10 luni in Cipru la munca, a intrat in legatura directa cu casa NPM4 pentru a-i spune cat de mult o iubeste si pentru a-i dat anumite sfaturi.

Doamna Paula, impreuna cu fiul acesteia, Lucian, s-au aratat foarte emotionati, pentru ca nu se asteptau la o asa surpriza.

Dupa ce si-au declarat reciproc ca se iubesc, domnul Gigi,  a dorit sa o sfatuiasca pe doamna Paula sa fie mult mai zambitoare in concurs si le-a urat celor doi mult succes in continuare.

Ce parere aveti de surpriza facuta doamnei Paula de Ziua Indragostitilor?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Doamna Paula a primit un telefon de la sotul ei de Ziua Indragostitilor”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    Meri Says:

    Tot ca Daniela doua dugoase si rele.

  2. 13
    maria Says:

    D-na ai nasul foarte rosu …cred ca ai rozaceea …se trateaza foarte usor …o crema cu sodium sulfacetamide si sulfur…nu numai ca este rosu dar este si foarte mare si arata groaznic….mergeti la doctor

  3. 12
    arena Says:

    nu le mai machiati asa pe femeile astea ca arata ca niste sperietori…cristoase

  4. 11
    laura Says:

    paula din totdeauna sa luptat cu kg dar nu a avut succes si mai ales de cand nu a mai facut curatenie la doamna bors ne avand acctivitate,singura activitatea a dansei era sa cheme prietenii fiuli ei mai mic lucian ptr a juca remi si carti deci imaginativa si dms ce fel de femeie e ah cate sunt de povestit ……iar inca ceva sotul paulei gigi a facut puscarie in tinere…..

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free