Doamna Daniela a primit un telefon din partea sotului de Ziua Indragostitilor


daniela 14.02Doamna Daniela, concurenta Nora pentru mama 4, a avut parte de o surpriza de Ziua Indragostitilor, la fel ca si celelalte mame din concurs.

Domnul Geo, sotul acesteia, a dorit sa ii spuna doamnei Daniela cat de mult o iubeste si ca toata familia ii este alaturi si o sustine pe ea si pe Costi in competitie.

Referitor la despartirea Brandusei de Costi, domnul Geo nu a omis sa-i spuna Brandusei ca ii respecta decizia.

Ce parere aveti de interventia domnului Geo?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Doamna Daniela a primit un telefon din partea sotului de Ziua Indragostitilor”

  1. 6
    Meri Says:

    O femeie care ar fi vrut ca toata lumea sa stea la picioarele ei. Picioare urite.

  2. 5
    Cristynne Says:

    Nu prea este placuta,agreeata,in casa;nici ea ,dar nici fiul,Costi! Asta spunea ca-i place muntele si astazi cand a fost intrebat daca stie sa schieze a spus:nu! Pai,ce fel de placere e asta?…sau el numai vara se urca pe munte nu si iarna? :P unde i-au gasit cei de la canal? ..si cand te gandesti ca sunt multi tineri dornici de a intra in casa si de a arata ce vor si ce pot! :? ; oare cum de sunt adusi toti ciumetii? :D Dar cel mai mult imi place raspunsul la orice intrebare adresata de moderatoare lui Costi: CINE EU? ,pai mai e in casa un alt COSTI? hilar! :P Pe noi ne distreaza ce vedem;pacat ca o doamna asa distinsa si frumoasa, precum dna Gabriela Cristea, este fortata sa discute cu astfel de indivizi!

  3. 4
    Cristynne Says:

    Scuzati ca am facut comentariul pe pagina acestei doamne ,care este mult mai potolita si careia ii este jena sa deschida si gura cand vorbeste! :P Probabil ca nu s-a acomodat nici pana acum in casa? :oops:

  4. 3
    Cristynne Says:

    Cum sa nu fie grase daca au toate conditiile si nu fac nici un fel de miscare toata ziua? :oops: stau si carcotesc despre una,alta,doar mancare ce mai fac unele dintre doamne-mame! Am vazut ca Lacra nu stie sa faca mancare,cel putin asa spune ea! In schimb de mangaiat cu Vero ,stand in pat tolanite,mai tot timpul,sunt tare pricepute! Iarasi e jenant ce fac…parca ar fi doua….frizeaza bunul simt uneori! : D si rabdarea noastra! :P Un pic de control ca sunt vazute de o tara intreaga! :P Si pupaturile pe gura…sunt ridicole! :D

  5. 2
    sanda Says:

    se vede ca nu ati fost niciodata apropiata de costi. pe primul loc d-voastra si apoi restul. are dreptate costi cand a spus ca nu stiti sa legati dou cuvinte si va faceti de ras, sunt sigura ca o sa fiti o soacra f.rea.

  6. 1
    maria Says:

    Dute D-na la GYM ,fitness…am inteles din emisiune ca aveti o sala acolo….decat sa barfiti mai bine stati pe bicicleta
    ….plezniti de grase…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free