Brandusa si Costi s-au despartit


costi brandusa 11.02Pe cat de repede au format un cuplu, la fel de repede s-au si despartit. Brandusa si Costi, concurentii Nora pentru mama 4, au declarat de curand ca de duminica nu mai formeaza un cuplu.

Desi Brandusa marturisise despre Costi ca este baiatul pe care-l cauta, iar Costi recunoscuse ca o place pe Brandusa si isi doreste sa fie cu ea, se pare ca cei doi au ajuns intr-un final la concluzia ca nu se potrivesc si ca ar fi mai bine sa ramana doar amici.

Brandusa a avut anumite nemultumiri legate de comportamentul lui Costi, afirmand despre acesta ca nu este o fire puternica si ca evita sa vorbeasca in emisiunile in direct, ceea ce Brandusei nu prea i-a convenit.

Cristina a recunoscut de asemenea ca si Lucian are aceasta problema, incearcand de cele mai multe ori sa evite sa comenteze in direct.

Care credeti ca sunt adevaratele motive ale despartirii cuplului Brandusa-Costi? Credeti ca cei doi ar fi fost compatibili?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Brandusa si Costi s-au despartit”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    PAULA Says:

    AM AVUT DREPTATE CAND AM SPUS CA NU VA TINE RELATIA BRANDUSEI CU COSTI . DACA PARIAM CASTIGAM . BRANDUSA E RAUTACIOASA , VULGARA SI ARE MARI PROBLEME DE COMPORTAMENT. CRED CA “ALEGEREA” PE CARE A FACUT-O VINERI SEARA A FOST DOAR PENTRU CA A AVUT DE PLATIT O “POLITA” LUI MIHAI . IAR MIHAI A MERITAT-O CU VARF SI INDESAT . PACAT DE COSTI CA EL A PUS SUFLET IN ASA ZISA “RELATIE FALSA” PE CARE BRANDUSA I-A COPT-O LUI MIHAI . NU A FOST DECAT O RAZBUNARE , DECI 1 PUNCT BRANDUSA SI 0 PUNCTE MIHAI . FII TARE COSTI , BRANDUSA NU TE MERITA , NOROCUL TAU NU TI-L I-A NIMENI , VIATA MERGE INAINTE !

  2. 9
    Mark Says:

    vai mult grasesc COSTI

  3. 8
    Mark Says:

    upss Coati pare rau am gresit

  4. 7
    Mark Says:

    Brandusa nu il merita pe costo..fanii Brandusei va dezamagesc ddar cred ca doar profita de toti baietii din casa care ii are in mana….

  5. 6
    PUSI Says:

    CE PRETENTII AI LA BRANDUSA PENTRU CA SCOALA FACUTA DE EA ESTE 0 ATATA STIE ATATA FACE. NICI LA SCOALA VIETII NU ESTE DESTEAPTA, PTR. CA NU O DUCE CAPUL.

  6. 5
    Dorulet Says:

    Brandusa imi pare rau ca nu-i mai acorzi o sansa lui Costi. E un baiat sensibil si foarte timid. Cu el trebuie sa ai rabdare, ce tie iti lipseste acum. Fii mai cooperanta si nu te grabi sa te desparti de el. Eu regret hotararea ta!

  7. 4
    denia Says:

    ce sa faca si brenda?……..dupa ce l-a iubit pe unu din afara concursului,apoi pe ionut(din ambitie)apoi pe mihai(sa-i demonstreze ceva lui ionut)l-a iubit si pe costi ,sa-i demonstreze ceva lui mihai……………asa e viata ei…ma superi “tu” stai ca fac eu ceva ,sa iti arat ca ” eu” sunt cea care spune ultimul cuvant….acum o sa aflam de la ea ca defapt l-a iubit pe ala din afara,iar tot ce a facut ,a facut sa-l faca pe ala gelos …si sa nu-i spui cumva ceva negativ,chiar adevarat(de cele mai multe ori)ca ia foc…..si TIPA,pt ca atat poate,ea nu poate lega 2 vorbe

  8. 3
    corina Says:

    buna .mie nu imi place de brindusa pare o ……..isi bate joc de baietii daca asa face si afara urit din parea ei .da impresia de profitoare sictirita ca si cum invirte baietii cum vrea ea. ar fi bine sa fie data afara ca le ispiteste si pe celelalte fete sa fie rele.ea nu a venit in casa pt a forma un cuplu ci ca sa arate cit de tare e si ii joaca pe baieti pe degete.uritttttt do partea ei.

  9. 2
    nana Says:

    nu erau compatibili sub nici o forma.era de asteptat sa se desparta.

  10. 1
    Anda Says:

    Nu ma mira faptul ca cei doi nu sunt impreuna. Costi este un baiat cuminte si educat, prea bun pentru Brandusa. Nu se potrivesc. Indiferent cine a luat decizia despartirii este bine ca acest lucru s-a intamplat.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free