Vlad de la Nora pentru mama 4 are un copil?


Vlad 11.12Un secret foarte bine pastrat de unul dintre concurentii Nora pentru mama 4, a iesit in aceasta seara la iveala. Se pare ca Vlad, concurentul Nora pentru mama 4, ar avea un copil de 1 an si o luna, cu o anume Carmen care sustine ca i-ar fi fost iubita timp de aproape 4 ani.

Carmen declara ca l-a cunoscut pe Vlad la varsta de 16 ani si ca timp de 4 ani de atunci s-au iubit foarte mult. In urma acestei relatii s-a nascut Laurentiu, copilul celor doi, pe care insa doamna Lacramioara nu l-a acceptat si a intervenit in relatia lui Vlad cu Carmen pentru a-i desparti.

Vlad si doamna Lacramioara neaga toata aceasta poveste, declarand ca nu cunosc nicio Carmen si ca cele prezentate de acesta nu coincid cu realitatea. Mai mult decat atat, doamna Lacramioara ar dori ca aceasta femeie sa vina sa demonstreze ca ceea ce spune este adevarat. Cu o anume tenta de gluma, doamna Lacramioara a mai declarat ca si-ar dori sa-si cunoasca nepotul.

Ce parere aveti de toata aceasta poveste? Credeti ca Vlad a lasat un copil si o femeie care il iubeste, in afara casei Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Vlad de la Nora pentru mama 4 are un copil?”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    nicoleta Says:

    vlad pt ce ai intrat in casa ? iti supun yo pt premiu

  2. 29
    irina_scumpik Says:

    Vlad esti un baiat foarte de treaba Doamna Lacramioara a stiut sa te educe,in legatura cu subiectul acela ca tu ai avea un copil nu cerd ca este adevarat nu te lasa

  3. 28
    TINA Says:

    cel mai bine ar fi sa se dovedeasca daca e sau nu adevarat cu acel copil , kanald sa faca verificari si s-o aduca pe aceea femeie fata in fata cu vlad si d-na. lacramioara, eu cred ca e o minciuna inventata de kanald sa aiba mai multa audienta, a spus in acea emisiune si dupa aceea a lasato moarta daca tot au inventat aceasta pedeapsa sa vina cu dovezi concrete, mai au pretenti la concurenti cand spun ceva sa vina cu dovezi concrete eu cred ca sunt niste mincinosi toata echipa care face aceasta emisiune,imi pare rau ca isi bat joc de concurenti.

  4. 27
    cami Says:

    Este o mare minciuna cu copilul. Nu cred ca este adevarat, deoarece Vlad nu si-ar parasi copilul niciodata. Sunt sigura de acest lucru.

  5. 26
    ClArA Says:

    sau imi puteti da un raspuns pe id: claracreatza
    va rog inca odata mult de tot

  6. 25
    ClArA Says:

    vreau sa stiu si eu cine a MURIT? :-/
    vas ruga sa imi dati si mie un raspuns pe “http://clarasweetygirl.hi5.com”

    va rog multttt!

  7. 24
    SIMONA Says:

    OARE CITESC SI CEI DE KANAL D CE SE SCRIE PE AICI?AR FACE BINE SA O ADUCA PE ACEA FEMEIE CARMEN
    NU SA LANSEZE ZVONURI PE CARE MAI APOI SA LE ABANDONEZE

  8. 23
    daniela Says:

    eu cred k este adevarat k acel copil este al lui Vlad si k si el si mama lui stiau acest lucru si mai cred k au venit in acest concurs numai pt bani. Vlad este un fustangiu si demonstreaza acest lucru, vrea sa fie cu fiecare dintre fete, este un prefacut la fel k mama lui.

  9. 22
    crynutza Says:

    vlad eu nu cred aceasta bazaconie ce iti este pusa i carca

  10. 21
    Luliana Says:

    :) ) sincer din partea lor(lacramioara si vlad)te poti astepta la absolut orice!sunt convinsa ca fata aceea carmen spune adevarul,desi din pacate nu am putut vedea finala saptamanii trecute.lacramioara este cea mai antipatica ,urata si nesuferita femeie din concurs incearca mereu sa para desteapta dar cand colo e vai steaua ei…iar vlad…..e un…..baiat fara educatie care nu stie sa aibe grija de el,este tare neingrijit!si sunt sigura ca cei doi se afla in concurs decat pentru bani! imi pare rau pentru diana ca nu a format nici un cuplu dar sincer asa e mai bn pentru ca nici un baiat din concurs nu o merita pt ca este prea stilata,frumoasa,ingirjita si inteligenta…imi place foarte multe de ea…..

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free