Vlad de la Nora pentru mama 4 are un copil?


Vlad 11.12Un secret foarte bine pastrat de unul dintre concurentii Nora pentru mama 4, a iesit in aceasta seara la iveala. Se pare ca Vlad, concurentul Nora pentru mama 4, ar avea un copil de 1 an si o luna, cu o anume Carmen care sustine ca i-ar fi fost iubita timp de aproape 4 ani.

Carmen declara ca l-a cunoscut pe Vlad la varsta de 16 ani si ca timp de 4 ani de atunci s-au iubit foarte mult. In urma acestei relatii s-a nascut Laurentiu, copilul celor doi, pe care insa doamna Lacramioara nu l-a acceptat si a intervenit in relatia lui Vlad cu Carmen pentru a-i desparti.

Vlad si doamna Lacramioara neaga toata aceasta poveste, declarand ca nu cunosc nicio Carmen si ca cele prezentate de acesta nu coincid cu realitatea. Mai mult decat atat, doamna Lacramioara ar dori ca aceasta femeie sa vina sa demonstreze ca ceea ce spune este adevarat. Cu o anume tenta de gluma, doamna Lacramioara a mai declarat ca si-ar dori sa-si cunoasca nepotul.

Ce parere aveti de toata aceasta poveste? Credeti ca Vlad a lasat un copil si o femeie care il iubeste, in afara casei Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Vlad de la Nora pentru mama 4 are un copil?”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    asik Says:

    nu te supara imi lasi si mie adresa ta de facebook

  2. 39
    corina Says:

    sunt corina de la hotel mihail din busteni.am pierdut nr. de tel……vreau sa vorbim….

  3. 38
    ionela Says:

    buna daca vrei sami lasi adresa de meil

  4. 37
    lavi Says:

    VLAD DEGEABA ESTI DRAGUT K IN REST N-AI TREABA CU REALITATEA,IN LOC SA-TI VEZI D ALEXA SI SA-TI INDREPTI ATENTIA ASUPRA EI ,TU ITI INDREPTI ATENTIE CATRE MAMA TA CARE STIE SA T MANIPULEZE ASA CUM VREA EA1

  5. 36
    lilishor Says:

    e o minciuna foarte urata. o inventie oribila. totul e o facatorie ca sa il denigreze pe vlad si vad ca in fata unora mai naivi a reusit sa faca asta. oricine poate scrie o scrisoare despre orice concurent cu diverse chestii fara dovezi fara nimic. e vrajeala pe fata. vlad estti un baiat minunat fanii adevarati tot te plac si iti sunt alaturi votand-o pe mama ta indiferent de ce fabulatii s-ar mai auzi. esti un baiat cu mult caracter si bun simt. si esti foarte frumos :X te sarut dulce scumpule :* dk vezi msj poate dai si tu add la lili_pisicutza1990 sa vb ceva cu tine. pwp :*

  6. 35
    kty Says:

    Datorita educatiei primite, vlad crede ca frumusetea este totul in viata iar fetele trebuie sa cada la picioarele lui,in felul acesta nu cred sa -si formeze o familie ci numai aventuri!

  7. 34
    Mirela Says:

    Vlad esti cel mai penibil concurent de la NPM din toate editiile!stai dupa fusta lui maicata!nu o sa te insori niciodata!vai de capul vostru!si maicata aia cred ca a devenit lesbianca!in toate emisiunile se pupa cu veronica pe gura!bleah!vai de voi!

  8. 33
    edi Says:

    vlad este cel mai prost concurent de la npm4

  9. 32
    alina Says:

    esti un baiat super frumos…meriti ceva mult mai bun decat alina.

  10. 31
    damaris Says:

    eu nu stiu ce sa zik dar cred ca si kanal D a inventeat subiectul acesta ca sa isi faca audienta

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free