Vlad de la Nora pentru mama 4 are un copil?


Vlad 11.12Un secret foarte bine pastrat de unul dintre concurentii Nora pentru mama 4, a iesit in aceasta seara la iveala. Se pare ca Vlad, concurentul Nora pentru mama 4, ar avea un copil de 1 an si o luna, cu o anume Carmen care sustine ca i-ar fi fost iubita timp de aproape 4 ani.

Carmen declara ca l-a cunoscut pe Vlad la varsta de 16 ani si ca timp de 4 ani de atunci s-au iubit foarte mult. In urma acestei relatii s-a nascut Laurentiu, copilul celor doi, pe care insa doamna Lacramioara nu l-a acceptat si a intervenit in relatia lui Vlad cu Carmen pentru a-i desparti.

Vlad si doamna Lacramioara neaga toata aceasta poveste, declarand ca nu cunosc nicio Carmen si ca cele prezentate de acesta nu coincid cu realitatea. Mai mult decat atat, doamna Lacramioara ar dori ca aceasta femeie sa vina sa demonstreze ca ceea ce spune este adevarat. Cu o anume tenta de gluma, doamna Lacramioara a mai declarat ca si-ar dori sa-si cunoasca nepotul.

Ce parere aveti de toata aceasta poveste? Credeti ca Vlad a lasat un copil si o femeie care il iubeste, in afara casei Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Vlad de la Nora pentru mama 4 are un copil?”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    CORINA Says:

    Nu cred varianta cu copilul.Doar nu poti sa minti chiar in halul asta!Ce m-a uimit insa a fost felul cum Vlad a reactionat in timp ce Gabriela punea intrebari.A fost singurul care s-a rosit si avea fel de fel de grimase si o fata tare nelinistita.

  2. 9
    andreea Says:

    este foarte adevarat, vlad intradevar are un copil q carmen, knd a nascut ea eram in salon q ea si a venit vlad la ea, dar nu e nici o prb k o sa vina poate carmen in editie si sa vedem c mai face el atunci k vad k pt bani se tine foarte tare, dak a ajuns sa zik k nu stie despre c copil e vb si el stie foarte bn e rau atunci….dumnezeu e mare….nu mai bagati mana in foc atat k vai nu cred k are nici un copil k are si o sa vedeti toti q ochi vostri, normal k ei se tin tare k nu e adevarat k vb aia sunt intr-un concurs dar nu o sa le mearga, k un copil nu e o joak

  3. 8
    doina Says:

    daca ar fi asa sa aiba un copil ei nu siar fi dat seama ca se afla.eu cred ca ar trebui sa mai stie si altcineva de lucru asta.daca e adevarat kanal d va aduce probe.

  4. 7
    rahela haidu Says:

    eu nu cred ca vlad ar avea un copil pentru ca daca ar avea nu ar mai intra in casa si domnisoara sa aduca probe daca e copilu lui vlad a tomar por culo carmen daca nu sa vina in emisiune sa discute cu vlad fata in fata si cu doamna lacrimeoara

  5. 6
    rahela haidu Says:

    eu nu cred ca vlad ar avea un copil pentru ca daca ar avea nu ar mai intra in casa si domnisoara sa aduca probe daca e copilu lui vlad a tomar por culo carmen daca nu sa vina in emisiune sa discute cu vlad fata in fata si cu doamna lacrimeoara

  6. 5
    simona Says:

    nu cred ca are un copil ,cred ca este o farsa

  7. 4
    vio Says:

    daca ar avea un copil ar trebui sa se ocupe de el
    ca copilul nu are nici o vina sa nascut din iubire

  8. 3
    smaranda Says:

    Eu va spun ca trebui ca Vlad si Doamna Lacramiara sa vorbeasca cu ace Domnisoara sau Domana care spune ca are un copil cu Vald sa faca testul de patermitate la spital ca sa vada daca in tradevar este copliul lui Vald.

  9. 2
    ade Says:

    vlad nu ar face asa ceva,sa isi abandoneze copilul indiferent cu cine l-ar avea.el a crescut fara tata si niciodata nu ar dori ca si copilul lui sa creasca asa.parerea mea.cred ca au inventat astia ca sa aiba audienta mare,plus deaia ,fata care o fost inregistrata se obs dupa voce ca nu stie p ce lume traieste si ce sa minta !TEATRU!

  10. 1
    george Says:

    nu cred ca e adevarat.nu cred ca d-na lacramioara ar ascunde un lucru atat de grav.daca este real carmen cu probe cele afirmate pentru a putea fi crezuta.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free