Vlad de la Nora pentru mama 4 are un copil?


Vlad 11.12Un secret foarte bine pastrat de unul dintre concurentii Nora pentru mama 4, a iesit in aceasta seara la iveala. Se pare ca Vlad, concurentul Nora pentru mama 4, ar avea un copil de 1 an si o luna, cu o anume Carmen care sustine ca i-ar fi fost iubita timp de aproape 4 ani.

Carmen declara ca l-a cunoscut pe Vlad la varsta de 16 ani si ca timp de 4 ani de atunci s-au iubit foarte mult. In urma acestei relatii s-a nascut Laurentiu, copilul celor doi, pe care insa doamna Lacramioara nu l-a acceptat si a intervenit in relatia lui Vlad cu Carmen pentru a-i desparti.

Vlad si doamna Lacramioara neaga toata aceasta poveste, declarand ca nu cunosc nicio Carmen si ca cele prezentate de acesta nu coincid cu realitatea. Mai mult decat atat, doamna Lacramioara ar dori ca aceasta femeie sa vina sa demonstreze ca ceea ce spune este adevarat. Cu o anume tenta de gluma, doamna Lacramioara a mai declarat ca si-ar dori sa-si cunoasca nepotul.

Ce parere aveti de toata aceasta poveste? Credeti ca Vlad a lasat un copil si o femeie care il iubeste, in afara casei Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Vlad de la Nora pentru mama 4 are un copil?”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    valentina Says:

    vlad e cel mai dragutz baiat si multe fete sunt in limba dupa el dar mai bine ar sta sa le analizeze pe toate mie una nu imi place deloc alina este prea stearsa .

  2. 19
    oltenasu2 Says:

    Ce copil? ce Vlad? de unde pina unde copil la Vlad? Veronica la verificat si a ajuns la concluzia ca nu are cu ce sa faca copii. Coana Lacramioara stie si ea ceva dar numai pentru ea si odrasla ei ,noua nu vrea sa ne spuna nimic.

  3. 18
    elena Says:

    referitor la vlad ca ar avea un copil,si nu l/a recunoscut este o mare rusine si un mare pacat pt.ca acel copil isi v/a cauta tatal odata si odata.ma mir ca acel copil a fost platit in bani,adica mama sa sa nu spuna nimic de copil ca ar fi al lui vlad.scorpia mare a fost si este lacrimioara mama lui vlad ca nu a fost de acord sa/si recunoasca copilul adica nepotul halal bunica ,dumnezeu ii da pedeapsa mare nu o sa mai aibe parte de nepoti sa se bucure de mama copilului sa faca adn.copilului si sa/l dea in judecata pemntru al recunoiaste deoarece mama copilului era minora.rusine lacrimioara si tie si fiului tau.oricum pe alina nu poate sa o duca de nas cu una cu doua,

  4. 17
    luminita Says:

    Sunt foarte convinsa ca Vlad si d. Lacramioara stiau de acest copil dar fac pe prostii./ M-am uitat la Vlad avea o fata,tot era rosu de nervi,nu stia cum sa-si ascunda rusinea.La inceput cand baietii au intrat in casa cel mai mult mi-a placut Vlad si Mihai dar amandoi m-au dezamagit foarte rau.Vlad si d.Lacramioara umbla numai cu minciuni,nimic din ceea ce spun nu este adevarat.Iar ptr.Alexandra un sfat prietenesc;ai facut bine ca te-ai despartit de Vlad,esti o fata prea finuta ptr.el,in casa m-ar mira sa-si mai gaseasca pe cineva.Iar ptr.Vlad si d.Lacramioara daca aveti intr-adevar un nepot ar fi bine sa-l recunoasteti,este minunat sa ai un copil sau un nepot

  5. 16
    anamaria Says:

    SUNT NISTE MINCINOSI AMANDOI,NORMAL CA ARE UN COPIL SE VEDE DE PE FATA LUI CA MINTE.DUMNEZEU O SA-L PEDEPSEASCA………O SA VADA EL E UN PREFACT SI EL SI DOM.LACRAMIOARA

  6. 15
    robert Says Says:

    Sunt niste mincinosi amandoi.Este adevarat are un copil insa n-au vrut sa-l recunoasca, i-au dat mamei copilului o suma de bani sa ascunda adevarul si aceasta a primit atunci.Ar trebui sa-si asume responsabilitatea ca Dumnezeu ii va pedepsi.

  7. 14
    AIDA Says:

    DA CRED SI EU CA VLAD SI DOAMNA LACRAMIOARA ASCUND CEVA(SPER SA NU FIE ASA)

  8. 13
    anda deltov Says:

    Nu stiu ce sa cred insa am citit pe alte bloguri in perioada cand s-a destramat cuplul cu Veronica ca intradevar ar avea un fiu. De unde stiau acei oameni de acest lucru pe care kanalistii abia acum l-au adus in discutie?

  9. 12
    sory Says:

    eu nu cred ca e o farsa …vlad cand a fost intrebat daca are ceva de ascuns din trecutul lui era foarte agitat,se cunostea pe fata lui ca ii este frica de ceva. ce pot spune cu siguranta e ca nu e o farsa.vlad e un prefacut ….

  10. 11
    nelu Says:

    cred ca e o farsa a canal d …ptr o mai mare audienta ,e f clar !

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free