Brandusa si Ionut s-au despartit


brenda si ionut loveDe-a lungul intregii saptamani, conflictul dintre Brandusa si doamna Mihaela a luat amploare. Doamna Mihaela a continuat sa se impotriveasca relatiei dintre Brandusa si Ionut, desi in urma cu ceva timp afirmase ca le va mai acorda o sansa pentru a se cunoaste mai bine.

Brandusa a recunoscut ca relatia cu Ionut a inceput din ambitie, dar in prezent aceasta ambitie s-a transformat in iubire. In schimb Ionut, intrebat fiind de sentimentele pe care le are fata de Brandusa, acesta a raspuns “ma simt oarecum indragostit de Brandusa”.

In urma presiunilor facute asupra sa, Ionut a luat hotararea sa puna punct relatiei cu Brandusa in casa Nora pentru mama 4 si sa declare ca intre ei va mai exista doar o relatie de amicitie.

Desi s-ar fi putut declara multumita de hotararea luata de fiul ei, doamna Mihaela a marturisit: ” Nu am de ce sa fiu fericita. Cred ca este o strategie a Brandusei.”

In urma celor intamplate in casa Nora pentru mama 4, mama Brandusei a avut dreptul la replica. Aceasta si-a exprimat nemultumirile legate de tot ceea ce se intampla in casa si a tinut sa-i dea un sfat Brandusei, si anume “sa lupte daca il iubeste”. Mama Brandusei a povestit si amanunte mai putin placute din viata Brandusei si a familiei sale, si anume ca ei nu provin dintr-o familie foarte instarita, mama Brandusei fiind nevoita sa creasca singura 3 copii, pentru ca sotul care avea prea multe vicii i-a parasit, urmand ca ea sa-i creasca si sa le ofere tot ce poate. Legat de relatia Brandusei cu barbatul de 40 de ani, mama acesteia a declarat ca el o sustinea financiar pe Brandusa, pentru a-si putea urma scoala si a o proteja, uneori chiar ca un tata.

In urma aflarii trecutului Brandusei, doamna Mihaela a declarat cu o atitudine superioara : ” Daca vad un cersetor trebuie sa ma casatoresc cu el? ” … si acum va intreb: Oare cine ar fi fost cersetorul in aceasta situatie?

In ciuda trecutului ei, Ionut a declarat: “eu cred ca as putea fi fericit cu Brandusa”.

Intrebata fiind daca peste cativa ani se vede in ipostaza mamei sale, Brandusa a raspuns “Nu! N-am sa ma las calcata in picioare de persoane precum doamna Mihaela. Am sa calc in picioare pe toata lumea pentru a-mi atinge scopul.”

Singurul lucru pe care Brandusa a avut sa i-l reproseze lui Ionut a fost : “Daca vroiai sa continuam relatia vorbeai mai mult cu mama ta.”

Ce parere aveti de cele intamplate? Considerati ca decizia de a se desparti a fost una potrivita? Credeti ca Ionut nutreste sentimente de iubire pentru Brandusa sau doar o simpla atractie fizica trecatoare?

25 comentarii la “Brandusa si Ionut s-au despartit”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    marian Says:

    sincer crec ca doamna mihaela greseste ar trebui sa il lase pe ionut sa aleaga el…brandusa e o fata placuta sper sa fie impreuna cu ionut…iar ionut sa nu se mai lase influentat de mama….

  2. 19
    alexandra voicu Says:

    nimeni nu este mai presus de nimeni…vai k unul a fost mai fericit ca celalalt nu-i da dreptul doamnei mihaela sa jigneask ….ce familie fara cusur sunt ei…si ce oameni buni si perfecti,perfectiunea nu exista ne-am convins uitandu-ne la dvs cat de superficiala sunteti…e usor sa judecati …sa o judecam pe prenda ptr ce a sp… ptr limbaj vulgar…fapte iresponsaabile…dar mai bn am spune DOAMNE FERESTE k greselile se fac repede mai ales cand esti un suflet ce cauta putina iubire…capul sus brenda si invata din proriile greseli…asta e cel mai imp pana la urma….cat despre Ionut clar ca nu ii pasa de ea…brenda inc sa tina la el acum se pune problema cie cui i-a frant inima…sau dak nu esti din aceeasi cat soc nu ai suflet?

  3. 18
    ana-maria sovar Says:

    Eu nu am decat 2 intrebari pentru doamna Mihaela: Tot spune ca familia ar fi dezamagita de alegerea lui Ionut, se gandeste oare cu cine ar trai el, cu familia sau cu Brandusa? Ar fi intradevar fericit daca ar alege familia sau femeia cu care urmeaza sa-si petreaca restul vietii?

  4. 17
    OFELIA Says:

    sal,brabdusa lasa pe Laurentiu in pace ca mama lui il vede fat-frumos parca e romeo, eu nu mas fi uitat la el ca nu e frumos de loc?esti supre draguta tine-o tot asa

  5. 16
    andreea Says:

    doamna mihaela a gresit foarte mult k sa bagat in relatia lor.mi-ar placea sa treaca si fata dansei prin situatia brandusei k sa vada k nu e bn cum gandeste.ionut e cam moale.un barbat stie daca vea sa fie sau nu cu o femeie .nu se lasa influientat de mama lui.chiar daca nu o aveam la inima prea mult pe brandusa .eu cred k valoreaza mai mult decat alte personane din casa aceasta.o sa isi gaseasca barbatul potrivit.sunt sigura,iar acesta o va trata asa cum merita.

  6. 15
    mihaela Says:

    nu o vad pe Brenda potrivita pt Ionut.Brenda este mult mai matura,mai versata decat el,cred ca joaca mult teatru.in casa nu crad ca se potriveste cu nici un baiat

  7. 14
    vasy Says:

    imi pare rau d-na mihaela nu trebuia sa se bage in cuplul lor cred k fiul sau e destul de mare sa ia unele decizii si dak se iubesc cu adevarat s-o faca k e bn pt ei

  8. 13
    george Says:

    imi pare rau ca s-au despartit dar poate e mai bine asa.Ionut era un tip foarte infuentabil de mama lui si in plus nici nu stie sa lege 2 cuvinte in emisiune. Brandusa are nevoie de un barbat care sa stie sa o aprecieze si sa o sustina. In nici un caz brandusa nu este o cersetoare ci o fata care stie ce inseamna greutatile si care a luptat ca le depaseasca.

  9. 12
    ana-maria Says:

    saraca Brandusa nu prea stie pe ce lume traieste!dar nu cred ca Ionut simte ceva pentru ea!a incercat si el ! s-a gandit k poate o sa-i placa de ea dar nu cred ca o place!dar nu a fost responsabil sa se retraga ininte ca Brandusa sa aiba sentimente fata de el.pacat pentru ea ca sufera acum.desi nu o plac dar nu cred ca merita sa sufere pentru nimeni.

  10. 11
    lacrimioara Says:

    imi pare rau pt brandusa,chiar se potrivea cu ionut .El ca viitor sot v-a avea de suferit indiferent cu cine se va casatorii,e influentat foarte mult de mama lui

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free