Brandusa si Ionut s-au despartit


brenda si ionut loveDe-a lungul intregii saptamani, conflictul dintre Brandusa si doamna Mihaela a luat amploare. Doamna Mihaela a continuat sa se impotriveasca relatiei dintre Brandusa si Ionut, desi in urma cu ceva timp afirmase ca le va mai acorda o sansa pentru a se cunoaste mai bine.

Brandusa a recunoscut ca relatia cu Ionut a inceput din ambitie, dar in prezent aceasta ambitie s-a transformat in iubire. In schimb Ionut, intrebat fiind de sentimentele pe care le are fata de Brandusa, acesta a raspuns “ma simt oarecum indragostit de Brandusa”.

In urma presiunilor facute asupra sa, Ionut a luat hotararea sa puna punct relatiei cu Brandusa in casa Nora pentru mama 4 si sa declare ca intre ei va mai exista doar o relatie de amicitie.

Desi s-ar fi putut declara multumita de hotararea luata de fiul ei, doamna Mihaela a marturisit: ” Nu am de ce sa fiu fericita. Cred ca este o strategie a Brandusei.”

In urma celor intamplate in casa Nora pentru mama 4, mama Brandusei a avut dreptul la replica. Aceasta si-a exprimat nemultumirile legate de tot ceea ce se intampla in casa si a tinut sa-i dea un sfat Brandusei, si anume “sa lupte daca il iubeste”. Mama Brandusei a povestit si amanunte mai putin placute din viata Brandusei si a familiei sale, si anume ca ei nu provin dintr-o familie foarte instarita, mama Brandusei fiind nevoita sa creasca singura 3 copii, pentru ca sotul care avea prea multe vicii i-a parasit, urmand ca ea sa-i creasca si sa le ofere tot ce poate. Legat de relatia Brandusei cu barbatul de 40 de ani, mama acesteia a declarat ca el o sustinea financiar pe Brandusa, pentru a-si putea urma scoala si a o proteja, uneori chiar ca un tata.

In urma aflarii trecutului Brandusei, doamna Mihaela a declarat cu o atitudine superioara : ” Daca vad un cersetor trebuie sa ma casatoresc cu el? ” … si acum va intreb: Oare cine ar fi fost cersetorul in aceasta situatie?

In ciuda trecutului ei, Ionut a declarat: “eu cred ca as putea fi fericit cu Brandusa”.

Intrebata fiind daca peste cativa ani se vede in ipostaza mamei sale, Brandusa a raspuns “Nu! N-am sa ma las calcata in picioare de persoane precum doamna Mihaela. Am sa calc in picioare pe toata lumea pentru a-mi atinge scopul.”

Singurul lucru pe care Brandusa a avut sa i-l reproseze lui Ionut a fost : “Daca vroiai sa continuam relatia vorbeai mai mult cu mama ta.”

Ce parere aveti de cele intamplate? Considerati ca decizia de a se desparti a fost una potrivita? Credeti ca Ionut nutreste sentimente de iubire pentru Brandusa sau doar o simpla atractie fizica trecatoare?

25 comentarii la “Brandusa si Ionut s-au despartit”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 25
    nicoleta Says:

    bn ca s-au despartit ca nu ii mai suportam nu imi plake brenda de loc e urata e prefacuta etc ionut baiat de nota20000000000

  2. 24
    Andreeya Says:

    Parerea mea ca Brindusa si Ionut formau un cuplu foarte frumos. Ar trebui sa se impace.

  3. 23
    Andreeya Says:

    Brindusa si Ionut…Ei doi se plac foarte mult si se potrivesc foarte mult. Doamna Mihaela nu ar trebui sa se bage in cuplul lor din contra ar trebui sa fie mandra de ce nora frumoasa are.

  4. 22
    gabytza Says:

    nu prea imi place caracterul Brandusei uneori dar sincer as sfatui`o pe D-na Mihaela sa nu se mai amestece intre relatia dintre ei 2 si sa il lase pe ionut sae decida singur.

  5. 21
    bianca Says:

    E clar! Brandusa nu se potriveste cu Ionut! Trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte sa intre in casa, trecutul ei este cam dubios, iar faptul ca a trait cu un om insurat nu i-a picat bine d-nei Mihaela. Ionut este un baiat cu educatie, de familie buna si respectabila care isi va gasi cu siguranta o fata pe masura lui.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free