Concurentii NPM4 au pierdut vacanta la Predeal


partii predealLa Finala Saptamanii din 20 noiembrie 2009, concurentilor din casa Nora pentru mama 4 li s-a rezervat o surpriza placuta: o excursie de 3 zile la Predeal.

De aceasta surpriza nu puteau sa beneficieze toti, astfel ei au fost nevoiti sa aleaga in unanimitate o mama, un baiat si o fata care sa plece in aceasta excursie. Deoarece toti erau dornici de o astfel de iesire, ei nu s-au putut pune de acord in privinta persoanelor care sa plece, astfel au pierdut sansa de a-si petrece 3 zile relaxante la munte, pe partia din Predeal.

Cine credeti ca ar fi meritat sa aiba parte de aceasta excursie?

9 comentarii la “Concurentii NPM4 au pierdut vacanta la Predeal”

  1. 9
    nicoleta Says:

    pacat

  2. 8
    emyemyluta Says:

    da cred ca nu trebuia sa ii fi pus pe ei sa aleaga,ci cel mai cinstit pe noi telespectatorii ca sa nu se supere nimeni,dak tot era sa plece cineva dar nu toti din cate am inteles dar macar sa fi plecat jumatate din nr. pers. cate sunt in casa si cealalta jumatate sa fi ramas akas si dak mai era vreo okazie de iesit undeva sa se fi schimbat tura sa zic asa. felicitari tuturor concurentilor pt. curajul lor si Bafta!

  3. 7
    gabytza Says:

    poate…e mai bine asa ar fi meritat toti sa se duca dar daca ar trebui sa aleg ar fi ELENA si BOGDAN…ma rog..acum nu stiu despre ce era vorba…orcum daca trebuia si mame as alegeo p Doamna Maria si Doamna valeria sunt preferatele mele dar nu am nimik cu celelalte…nu prea imi place caracterul doamnei aurelia..cum sa zis si in emisiune se ofera sa faca ceva si dupa aceea da “in cap” omului ca tu nu ai facut aia…ca eu am spalat si am facut nush ce…pai atunci de ce mai faceti Doamna Aurelia?

  4. 6
    alexandra voicu Says:

    cred CA DEZNODAMANTUL ERA ALTUL DAK AR FI DAT DOVADA DE ALTRUISM…ASTA A FOST UN TEST…PE CARE NU LE-AU TRECUT…IN NICI O SERIE NOM NU AM VAZUT SA FIE CINEVA DECRIMINAT IN NICI UN FEL…..NU VREAU SA PERIEZ PE NIMENI DAR SA FIM CORECTI ….NU A RAMAS NIMENI INAFARA CAND A FOST VB DE VACANTE,CHIAR DE S-AU DUS PE RAND…

  5. 5
    george Says:

    mi se parea corect sa plece toti concurentii.Dupa 2 luni de cand sunt inchisi meritau o vacanta de 3 zile.

  6. 4
    cosmy Says:

    Mi se pare mai corect ca nu a plecat nimeni.Ori toti ,ori nici unul.Toti simteau nevoia unei excursii si toti meritau.Asa ca oferta trebuia sa se faca pt.toti concurentii precum a spus si Diana.

  7. 3
    diana Says:

    Sincer ma bucur ca nimeni nu a plecat in excursie pt ca in acea casa chiar Gabriela a spus ca toti au drepturi egale,atuncia nu mi se pare corect ca doar pe unii dintre concurenti sa-i trimita la munte,iar pe altii nu.Atata timp cat sustine ca toti concurentii au drepturi egale,trebuiau sa organizeze o excursie pt toti.Nu vad cu ce era mai inreptatita d-na mihaela sa plece in excursie decat restul mamelor si vlad decat restul baetilor,pt ca toti au stat inchisi in casa NPM4 2 luni de zile si toti ar merita o vacanta.Ma bucur ca nu plecat nimeni ,eu sunt de conceptie sa plece toti sau niciunul,pt ca nu au unii mai multe drepturi decat altii acolo,sau ma insel?

  8. 2
    mavi Says:

    cred ca ar fi meritat sa plece in excursie d-na maria,elena si bogdan.

  9. 1
    vio Says:

    asa de mare dusmanie in casa incat nu au fost instare sa se decida cine sa plece in vacanta pt 3 zile cata rautate

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free