Brandusa si Ionut s-au despartit


brenda si ionut loveDe-a lungul intregii saptamani, conflictul dintre Brandusa si doamna Mihaela a luat amploare. Doamna Mihaela a continuat sa se impotriveasca relatiei dintre Brandusa si Ionut, desi in urma cu ceva timp afirmase ca le va mai acorda o sansa pentru a se cunoaste mai bine.

Brandusa a recunoscut ca relatia cu Ionut a inceput din ambitie, dar in prezent aceasta ambitie s-a transformat in iubire. In schimb Ionut, intrebat fiind de sentimentele pe care le are fata de Brandusa, acesta a raspuns “ma simt oarecum indragostit de Brandusa”.

In urma presiunilor facute asupra sa, Ionut a luat hotararea sa puna punct relatiei cu Brandusa in casa Nora pentru mama 4 si sa declare ca intre ei va mai exista doar o relatie de amicitie.

Desi s-ar fi putut declara multumita de hotararea luata de fiul ei, doamna Mihaela a marturisit: ” Nu am de ce sa fiu fericita. Cred ca este o strategie a Brandusei.”

In urma celor intamplate in casa Nora pentru mama 4, mama Brandusei a avut dreptul la replica. Aceasta si-a exprimat nemultumirile legate de tot ceea ce se intampla in casa si a tinut sa-i dea un sfat Brandusei, si anume “sa lupte daca il iubeste”. Mama Brandusei a povestit si amanunte mai putin placute din viata Brandusei si a familiei sale, si anume ca ei nu provin dintr-o familie foarte instarita, mama Brandusei fiind nevoita sa creasca singura 3 copii, pentru ca sotul care avea prea multe vicii i-a parasit, urmand ca ea sa-i creasca si sa le ofere tot ce poate. Legat de relatia Brandusei cu barbatul de 40 de ani, mama acesteia a declarat ca el o sustinea financiar pe Brandusa, pentru a-si putea urma scoala si a o proteja, uneori chiar ca un tata.

In urma aflarii trecutului Brandusei, doamna Mihaela a declarat cu o atitudine superioara : ” Daca vad un cersetor trebuie sa ma casatoresc cu el? ” … si acum va intreb: Oare cine ar fi fost cersetorul in aceasta situatie?

In ciuda trecutului ei, Ionut a declarat: “eu cred ca as putea fi fericit cu Brandusa”.

Intrebata fiind daca peste cativa ani se vede in ipostaza mamei sale, Brandusa a raspuns “Nu! N-am sa ma las calcata in picioare de persoane precum doamna Mihaela. Am sa calc in picioare pe toata lumea pentru a-mi atinge scopul.”

Singurul lucru pe care Brandusa a avut sa i-l reproseze lui Ionut a fost : “Daca vroiai sa continuam relatia vorbeai mai mult cu mama ta.”

Ce parere aveti de cele intamplate? Considerati ca decizia de a se desparti a fost una potrivita? Credeti ca Ionut nutreste sentimente de iubire pentru Brandusa sau doar o simpla atractie fizica trecatoare?

25 comentarii la “Brandusa si Ionut s-au despartit”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    mavi Says:

    imipare rau pentru ei dar totusi cred ca asa este cel mai bine pentru ca mai devreme sau mai tarziu vor suferi atata timp cat d-na mihaela va interveni intre ei.si pe d-na mihaela o inteleg:e mama si doreste pentru fiul ei doar ce e mai bun.

  2. 9
    carmen belgia Says:

    E foarte bine ca sau despartit Brandusa merita un barbat adevarat nu un papa lapte precumIonut. mai ziceati de Brandusa ca nu stie sa lege doua cuvinte dar eu cred ca e invers pampalaul de Ionut nu stie sa vb il intreba Gabriela ceva el tacea ca bou.;; Mai bine se ducea cu masa cu tot la familia lui ca sunt varza amandoi.; BRANDUSA FII TARE EU TE ADMIR

  3. 8
    scumpaalexa Says:

    era un cuplu frumos si as vrea sa se impace,imi plac mult amandoi

  4. 7
    cris Says:

    cred ca e mai bine ca cei doi sau despartit.si eu cred ca Ionut nu se potriveste cu Brandusa

  5. 6
    elena Says:

    referitor la ionut nu este vorba de iubire.ci este vorba numai de atractie dar ce atractie ce frumusete pentru ca arata a avea 34 ani,ionut cred ca s-a predat tara de fete mai ales ca brindusa a stat cu un barbat mai in virsta ,rusine ionut tu nu ai orgoliu,iti faci toate rudele de rusine si fata de parintii tai si surioara ta cum apari tu cu ea in societate cind otara intreaga ii cunaste trecutul.ionut sa nu-ti para rau mai tirziu cind doamana mihaela si toti ceilalti iti vor intoarce spatelr,alegeti ionut o fata care sa te merite ,tu nu ai vazut ca brindusa joaca la santaj cu tine ,nu se lasa pina n-o baga in spital pe mihaela mama ta.este vizibil baiete.trezestete la realitate ,mama este una fete mii.te rog fii apropiat de mama si n-o ievita pt.ca cedeaza nervos ,tu nu sti ce jigniuri ii aduce brindusa lui mama,i-a spus ca nu are ce sa faca pt .ca tu o iubesti vezi doamne si nu se lasa de tine.ionut daca nu te superi tu a cita spita iesti la roata ma refer la brindusa ,normal ca dupa ce a stat sub acelasi acoperisi cu un om mai in virsta acum vrea unul tinar din punctul meu de vedere sa-ti fie rusine pt.ca tu o iubesti mai mult pe vipera de brindua,decit pe mama o iubesc si stimez foarte mult pe mama mihaela pentru ca este o adevarata ,cedeaza la jigniri de dragul tau.

  6. 5
    doyna Says:

    brandusa trebuie sa lupte pentru iubirea ei. mama lui ionut sa fie mai intelegatoare si s-o lase mai moale .imi place mult brandusa .se potrivesc amandoi .

  7. 4
    o fata Says:

    Brandusa trebuie sa isi gaseasca un om care sa o inteleaga. Mi s-a parut ca seamana cu Carmen, dar nu: Carmen stia sa isi sustina ideile, mergea pana in panzele albe pt dreptatea ei; Brandusa vorbeste mult cand nu trebuie, e atitudinea timidului, cred ca e o timida, care a suferit mult si doamna Mihaela nu avea dreptul sa se poarte asa. Sper sa aiba noroc Brandusa, atat!

  8. 3
    larisavale Says:

    din punctu meu de vedere se potrivesc ionut si brandusa dar cat e mama lui in joc nu are ionut liniste si pace cu orice fata din casa care ar fii.domna mihaela ce sa mai sp o femeie fara minte.sasi vada ea de viata ei si sal lase pe ionut sa aleaga pe cn vrea el.

  9. 2
    nadia Says:

    ionut pare “baiatul mamei” incapabil sa ia singur decizii. E genul de baiat pentru care, inca, mai ia decizii mama lui..Am mai vazut eu astfel de “papa-lapte” .Deci foarte bine ca s-au despartit..ionut nu e barbat…inca mai umbla dupa fusta mamei..

  10. 1
    vio Says:

    ionut nu stie ce vrea e dar face cum ii zice mama lui brandusa te apreciezi pt ce ce esti
    sti ce vrei dar ionut nu e pt tine ca nu stie ce vrea. mama lui sa nu mai critici atata si cersatoare este ea nu sa judece pe alti daca chear va dorit relatia asta luptati pt ea

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free