Vlad inca se gandeste la Veronica


veroVlad desi nu mai formeaza un cuplu cu Veronica, el inca se gandeste la ea. In ciuda incercarilor lui a o uita, flirtand cu restul fetelor, Vlad a declarat ca Veronica ar fi singura cu care s-ar gandi serios sa formeze un cuplu, deoarece a inceput sa tina la ea si este singura fata din casa la care se gandeste foarte mult.

Conflictul dintre doamna Lacramioara si Veronica, l-au socat pe Vlad, care nu este de acord cu mama sa.

Credeti ca Veronica simte acelasi lucru pentru Vlad? Ati dori ca cei doi sa se impace si sa formeze din nou un cuplu in casa Nora pentru mama 4?

28 comentarii la “Vlad inca se gandeste la Veronica”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    byanka Says:

    dupa parerea mea, Veronica este cea mai prefacuta si insuportabila dintre toate concurentele. Vrea sa para ceea ce nu este nici pe departe, se baga tot timpul in seama si vrea sa iasa in evidenta in fata telespectatorilor k in fata mamelor nu mai are nicio sansa k si-au dat seama ce fel de persoana este. Sper sa iasa cat mai repede din concurs k nu mai suport sa o vad la televizor. punct.

  2. 9
    elenyta Says:

    Veronica este o fata foarte inteligenta si mi-ar placve sa faca din nou un cuplu cu Vlad dar dupa ce a jignito mama acestuia nu as mai credeo

  3. 8
    GUSI Says:

    MI-AR PLACE MULT CUPLUL VERONICA-VLAD .AR FI UN CUPLU PERFECT VERONICA ESTE O FATA EXTRAORDINARA FOARTE INTELIGENTA SI FOARTE FRUMOASA .DOAMNA VERONICA AR TREBUI SA-I LASE IN PACE CRED IN CONTINUARE IN CUPLUL VERONICA-VLAD MULT SUCCES

  4. 7
    o fata Says:

    mi-ar placea ca veronica si faca cuplu cu vlad..pe potrivesc moolt…parerea mea va poop:*

  5. 6
    anemary Says:

    VERONICA ESTE CEA MAI FRUMOASA SI CEA MAI DESTEAPTA IMI PLACE DE EA CA NU A RASPUNS LA PROVOCAILE D-AN.LACRAMIOARA,ESTE O FATA CARE STIE CE VREA DE LA VIATA,TINEO TOT ASA

  6. 5
    cristina Says:

    mi-ar placea ca vlad sa formeze cuplu cu diana. fizic se potrivesc foarte bine si le-ar sta foarte bine impreuna.

  7. 4
    anda deltov Says:

    Sonia ai perfecta dreptate. Cat de buna intuitie are Veronica nu a reusit sa o ghiceasca pe d-na Lacramioara cat de prefacuta si necinstita este. A primit o lectie destul de dura dar ii va folosi in viata. Trebuia sa nu se apropie prea mult de d-na Lacramioara care de la bun inceput si-a dat arama pe fata spunand ca va matura pe jos cu fata care-i va insela asteptarile baiatului ei. A fost un semnal de alarma pe care Veronica l-a ignorat. Dupa cum am vazut ca este foarte orgolioasa si nu vrea sa faca compromisuri cu prima ocazie Veronica va merge acasa si nu se va uita in urma. Nu cred ca stie si nu are daruirea pentru cultivarea prieteniilor adevarate. Cred ca pana la momentul acesta nu a invatat decat sa se foloseasca de oameniafisand o falsa relatie de prietenie (seamana cu Basescu). Regret pentru Vlad. El chiar a inceput sa tina la Veronica dar tot este bine ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu cand suferinta i-ar fi fost prea mare. Daca este destept ar trebui sa se indrepte catre Mihaela ar avea mari satisfactii si ar iesi mai repede din aceasta criza de amor.

  8. 3
    sonia Says:

    VERONICA NU SE VA MAI IMPACA CU VLAD. PREA URAT A FOST JIGNITA DE MAMA ACESTUIA. PE LANGA FAPTUL CA ESTE LIPSITA DE CEL MAI ELEMENTAR BUN SIMT, LACRAMIOARA ESTE SI O EGOISTA. IN LOC SA-SI SUSTINA SI SA-SI AJUTE BAIATUL SA-SI GASEASCA JUMATATEA, EA O JIGNESTE SI O BARFESTE TOCMAI PE ALEASA ACESTUIA. SI VLAD SA-SI IA GANDUL DE LA VERONICA. DACA INAINTE A AVUT 1% SANSE SA FORMEZE UN CUPLU CU VERONICA, ACUM L-A AJUTAT MAMICA SA NU MAI AIBE ABSOLUT NICI O SANSA.

  9. 2
    ada Says:

    DA..dar Veronica nu il place..a spus clar k nu ii place de niciun baiat din casa…s-a dat material..asa ca..DEGEABA!:( VLAD ar face un cuplu frumos cu MIHAELA :D

  10. 1
    nicoleta Says:

    DA MI-AR PLACEA CA VERONICA SI VLAD SA SE IMPACE CA SAR POTRIVI FOARTE BINE SI DOAMNA LACRAMIOARA AR TREBUI SA NU SE MAI BAGE INTRE EI;.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free