Vlad inca se gandeste la Veronica


veroVlad desi nu mai formeaza un cuplu cu Veronica, el inca se gandeste la ea. In ciuda incercarilor lui a o uita, flirtand cu restul fetelor, Vlad a declarat ca Veronica ar fi singura cu care s-ar gandi serios sa formeze un cuplu, deoarece a inceput sa tina la ea si este singura fata din casa la care se gandeste foarte mult.

Conflictul dintre doamna Lacramioara si Veronica, l-au socat pe Vlad, care nu este de acord cu mama sa.

Credeti ca Veronica simte acelasi lucru pentru Vlad? Ati dori ca cei doi sa se impace si sa formeze din nou un cuplu in casa Nora pentru mama 4?

28 comentarii la “Vlad inca se gandeste la Veronica”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 28
    elenya Says:

    Dna Lacramioara la 42 de ani arata a 52 de ani. Vlad e un baiat frumos, sigur seamana cu tatal lui, la fizic. Eu cred ce spun fetele ca, aceasta doamna bea bauturi alcoolice. Asa se intampla in multe cazuri cand femeile sunt parasite de parteneri. Unele femei parasite, se apuca de baut alcool si fumeaza 2-3 pachete de tigari/zi. Aceste femei parasite sufera foarte mult, pentru ca , ele nu mai au sustinere masculina si csedeaza psihic. Sunt femei usoare, care traiesc din amintiri. Niciodata o femeie puternica nu se lasa doborata, merge mai departe sa-i dea o lectie celui care a parasit-o.
    Dna Lacramioara a gresit destinatia venind la Nora pt mama. trebuia sa mearga cu Vlad la o manastire sa caute o Calugarita pt ai fi nora. Dar, nici in Preoti nu avem incredere, in Calugarite nici atat.
    Nu accepta o nora puternica si frumoasa.

  2. 27
    ilona Says:

    veronica este o fata placuta dar citeodata este prea agresiva trebuie sa se manifeste altfel fata de concurenti poate sa-si sustina punctul de vedere intr-un alt stil succes in continuare

  3. 26
    CRIS Says:

    DE CE SA O CONDAMNAM NUMAI PE VERONICA,D-NA. LACRAMIOARA LA CEI 42 DE ANI AI DUMNEAEI CUM A PUTUT SA SE LEGE DE ASPECTUL FIZIC AL VERONICAI.RUSINE SA-I FIE ,SI EU SUNT MAMA DE BAIAT DAR NU AS PUTEA SA RAD DE O FATA CARE PANA LA URMA ESTE CHIAR FRUMOASA.INCA O DATA RUSINE PT.CARACTERUL PE CARE-L ARE LACRAMIOARA CA NU POT SA-I MAI SPUN D-NA!!!!!!!!!

  4. 25
    cri Says:

    nu cred ca vor mai forma un cuplu di cauza lu doamna lacramioara si doamna lacramioara a jignito foarte mult pe veronica si ea a anceput prima asa se vede din materiale

  5. 24
    nelu Says:

    dupa tot ce i-a facut d-nei Lacramioara nu o mai sufar …punct!

  6. 23
    vica Says:

    vlad e un baiat super si nu cred k veronica il merita la cata rautate are in ia

  7. 22
    vica Says:

    sincer mie mise pare k veronica este o intriganta si o prefacuta ia si cu liliana sunt 2 perverse si nu au c cauta in acel concurs

  8. 21
    mavi Says:

    cu toate ca se potrivesc cei doi vlad si veronica nu cred ca vor mai forma un cuplu din cauza d-nei lacramioara care acum este impotriva veronicai si care nu cred ca ar ceda asa cum a facut d-na mihaela.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free