Mihai a devenit o amenintare pentru restul baietilor


mihaiMihai, influentat poate de nemultumirile mamei sale, a inceput sa fie considerat o amenintare pentru restul baietilor, dupa ce acesta a intrat in mai multe conflicte cu Valentin si cu Vlad in mod special.

Mihai a incercat sa se razbune, scriind mesaje de amenintare pe gard si aruncand toate pachetele de cafea solubila la gunoi. Din acest motiv, majoritatea baietilor si 4 dintre mame il considera o amenintare in casa.

Singurul care i-a ramas alaturi lui Mihai a fost Laurentiu, care il intelege foarte bine .

Ce parere aveti de aceasta intamplare din casa baietilor?

8 comentarii la “Mihai a devenit o amenintare pentru restul baietilor”

  1. 8
    ADELINA TANASE Says:

    HAI SA FIM SERIOSI!!!!!
    DE UNDE VINE BAIATUL ASTA?????????DE LA NEBUNI?
    VINE DINTR-O FAMILIE CARE PARE DESTUL DE MODESTA SI SUNT SIGURA K A PRIMIT O EDUCATIE BUNA. E NORMAL SA TRE APERI DE ATACURILE CELORLALTI

  2. 7
    mavi Says:

    mamele au exagerat foarte mult in ceea ce-l priveste pe mihai.eu nu cred ca este un pericol pentru nimeni.si tot ce a spus la adresa mamelor , a fost pentru ca isi iubeste mama si nu suporta sa o vada calcata in picioare de altii

  3. 6
    gabitza Says:

    diana bine spus ! si eu cred la fel ca tine! nu este mihai in stare de asa ceva.sa exagerat din partea mamelor sa l puna intr o lumina proasta!dar se vede cu ochiul liber ca i placeaa alina si e un orgolios.o spranceana i statea sus si una jos cand la un final de saptamana i zicea alina ca ea nu mai vrea sa fie cu el ca vrea sa se cunoasca mai bine.acolo nu mia placut de el.deja era un pic nesimtiit.un barbat adevarat nu face asa ,un cavaler.lua totul asupra lui nu zicea ca el ia dat papucii si vorbe neadevarate.

  4. 5
    ioana Says:

    mihai nu mi-a placut de la inceput,sa dovedit a fi la fel de prefacut ca mama lui.nu mai ai ce zice este invidios k l-aparasit alina si k ar putea forma un cuplu cu vlad,inceark sa iasa in evidenta dar nu isi da seama k se face de ras,d-na aurelia era asa o sfanta la inceput ,ii spunea lui mihai sa fie cuminte ca il vede parintele nu stiu cum dar acum se pare k a uitat de acel parinte k vad k a luat-o si dansa razna k si baiatul ei.

  5. 4
    dana Says:

    mihai nu mi-a placut de la inceput,sa dovedit a fi la fel de prefacut ca mama lui.nu mai ai ce zice este invidios k l-aparasit alina si k ar putea forma un cuplu cu vlad,inceark sa iasa in evidenta dar nu isi da seama k se face de ras,d-na aurelia era asa o sfanta la inceput ,ii spunea lui mihai sa fie cuminte ca il vede parintele nu stiu cum dar acum se pare k a uitat de acel parinte k vad k a luat-o si dansa razna k si baiatul ei.

  6. 3
    george Says:

    mihai este judecat mult prea aspru.Mesajul a fost unul exagerat dar asa a simtut el sa se descarce de tot raul care i-a fost facut si de toate jignirile ce i-au fost aduse.Mihai este un baiat mult prea linistit ca sa taie capul cuiva.Au fost niste exagerari rautaciose din partea baietilor care au dorit sa il puna intr-o lumina proasta pe mihai.Si nu trebuie judecat laurentiu caeste priten cu el ma bucur de acest lucru asta dovedeste ce fel de om este

  7. 2
    anda deltov Says:

    Foarte frumos si la obiect comentariul tau Diana. Dupa cum am mai spus si in alte comentarii d-na Aurelia da dovada de infantilism si mult egoism. Lasa impresia ca mai mult o intereseaza ce i se intampla ei nicidecum lui Mihai. A urmarit si anterioarele emisiuni n.p.m., a vazut la ce se expune si ce trebuie sa traiasca intrand in casa si ea se rasfata atat de mult si se simte marginalizata incat , cel putin mie, imi pune nervii la incercare. D-na Mihaela imi este cea mai draga dintre mame dar are un fel de a exagera lucrurile incat te apuca rasul-plansul. Pana in acest moment d-na Adriana mi se pare cea mai echilibrata. Desi nu este agreata de restul mamelor ea nu face o tragedie din acest lucru. Ridica capul si merge inainte. Bravo ei, stie sa-si pastreze sanatatea si sa-si sprijine copilul.

  8. 1
    diana Says:

    Acuma sincer vorbind sa cam exagerat putin in ceea ce-l priveste pe Mihai.Eu una nu-l cred in stare sa taie capul nimanui si nici sa otraveasca pe nimeni,ba din contra de la inceputul concursului si pana acum a trecut cu vederea peste multe rautati si jigniri care i-au fost aduse atat lui cat si mamei lui si cred ca evenimentele din ultima saptamana au fost pt el picatura care a umplut paharul.Nu mi se pare deloc un gest deplasat din partea lui acela de a arunca nesul la gunoi si de la acest gest pana la ai otravii pe baieti mi se pare o exagerare totala,sincer n-are nici o relevanta.Iar faza cu mesajul scris pe gard nu mi s-a parut un gest tocmai frumos din partea lui,dar totusi sa fim sinceri de aici si pana la a taia capul cuiva, mi se pare chiar deplasata o astfel de afirmatie.Desii nu ma asteptam de la el sa aiba astfel de reactii,nici nu pot sa-l condamn atat de aspru cum au facuto altii pt ca nu a dat in cap la nimemi ,nici nu a omorat pe nimeni,pur si simplu a fost un gest necontrolat din partea lui pe care l-a facut la nervi si pe buna dreptate de la inceputul concursului si pana acum a trecut cu vederea peste multe jigniri si acuze care i-au fost aduse,iar evenimentele din ultima saptamana,repet au fost picatura car a umplut paharul in ceea ce-l priveste, si acuma sincer,ca oameni suntem cu totii,fiecare dintre noi la nervi avem cate o iesire necontrolata.Am spuso si o mai repet o mare parte din vina o are mama lui care mai mult il incurca decat sa-l ajute in acest concurs si este pacat pt ca el chiar trebuie sa lupte singur in concurs impotiva tuturor si este foarte greu sa faca acest lucru,ceilalti baieti macar au sprijinul mamalor lor.Cei care il condamna pe Mihai ar trebui sa gandesca de 2 ori inainte sa arunce cu piatra.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free