Conflict intre doamna Lacramioara si Veronica


lacra si vero
Doamna Lacramioara si Veronica erau nu demult foarte apropiate. La cateva zile dupa destramarea cuplului Vlad-Veronica, doamna Lacramioara a rabufnit dupa ce Veronica a adus mai multe cuvinte “neadevarate” fiului ei, mai precis ca “se intinde cu toate”.

Ranita fiind, doamna Lacramioara i-a spus Veronicai ca niciun barbat nu si-ar dori o femeie ca ea, deoarece ea incearca sa desparta cupluri in casa Nora pentru mama 4, facand multe gesturi indecente.

Cine credeti ca are dreptate in acest conflict si de ce?

6 comentarii la “Conflict intre doamna Lacramioara si Veronica”

  1. 6
    nicko Says:

    sunt false punct

  2. 5
    sandra163 Says:

    esti cea mai antipatica fiinta lacramiora,nu mai suport sa ma uit la emisiune si sa-ti vad ranjetul. dispari odata din peisaj .

  3. 4
    ioana Says:

    veronik nu merita sa vorbeasca cineva cu ea sau sa fie prietena cu ea deoarece este o scorpie cu 100de fete si te minte in fata,ma bucur k nu mai face cuplu cu vlad ,acum cand doamna lacrimioara si-a dat seama ce fel de fata este cu adevarat ea incearca sa fie din nou cu vlad doar ca sa ii faca doamnei in ciuda umbla ca si o catea in calduri dupa el cum a umblat si dupa ceilalti baieti.dak nu i-a reusit incearca din nou la vlad k poate reuseste sa primeask mila lui sa o accepte inapoi.

  4. 3
    george Says:

    veronica s-a jucat cu sentimentele lui vlad si o facea pe geloasa de parca nu stiu ce mare iubire simtea ptr
    vlad.Nici eu nu sunt de acord cu dansul veronica pe langa baieti.ma bucur ca a deschis lacramioara ochii si desi a exagerat putin reactia e fireasca avand in vedere ca i-a ranit baiatul

  5. 2
    coso Says:

    lacramioara baiatul tau este foarte afemeiat.

  6. 1
    anda deltov Says:

    Amandoua au dreptate dar de la d-na Lacramioara avem pretentii. A dovedit ca nu este sincera si nu respecta ceea ce declara. Veronica si-a dat seama ca nu simte fluturasi in stomac la intalnirile cu Vlad si i-a propus sa lase timpul sa decida daca vor fi cu adevarat un cuplu. Greseala ei este ca nu are nici un drept in situatia data sa se supere pe Vlad pentru atitudinea lui vis-a-vis de celelalte fete. El a gandit ca daca o face putin geloasa o sa-i castige inima insa a omis faptul ca aceasta fata este extrem de orgolioasa si cam dura pentru o femeie (asa zic eu).

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free