Brandusa a castigat concursul de gatit


brendaLa concursul de gatit, fetele au avut meniuri care mai de care mai diversificate si un buget limitat de 50 lei, din care ar fi trebuit sa gateasca pentru cele sase mame. Din punctul de vedere al mamelor, fetele care au gatit cel mai bine au fost: Mihaela (d.p.d.v. al doamnei Maria), Liliana (d.p.d.v. al doamnei Valeria), Diana (d.p.d.v. al doamnei Mihaela) si Veronica (d.p.d.v. al celorlalte trei mame: Lacramioara, Aurelia si Adriana), dar invingatoare a fost declarata Brandusa care a acumulat 51 de puncte.

Credeti ca a meritat Brandusa castigarea concursului? Care fata ar fi meritat din punctul dumneavoastra de vedere?

16 comentarii la “Brandusa a castigat concursul de gatit”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    ADELINA TANASE Says:

    PAI CU CE CREDEATI K A REUSIT SA-SI TINA AMANTUL ALATURI TIMP DE DOI ANI? CU GATITUL K ALTCEVA NU AVEA CU CE:))

  2. 15
    lacrimioara Says:

    daca brandusa este falsa,atunci celelalte fete cum sunt?noi cei de acasa ne e usor sa criticam,oricine in viata merita osansa nu trebuie sa-l judecam pe cel de langa noi dupa starea materiala sau familie,nu toata lumea se naste cu noroc.

  3. 14
    andreea matei cristina Says:

    bravo esti preferata mea!!!!!!!V

  4. 13
    elena Says:

    Nu mi se pare corect acest concurs de gatit,deoarece Brandusa din cate imi aduc aminte a fost prima sau printre primele care a gatit ,asa ca a fost normal sa primeasca note cat mai bune deoarece fiecare mama in parte a putut sa dea de ex. cate un 10,9….etc doar la o fata,iar cele care au ramas mai spre sfarsit au avut notele care au mai ramas,nu mi se pare deloc corect,deci nu a meritat sa castige.

  5. 12
    cri Says:

    eu cred ca la gastigat datoritas faptuli ca a fost prima la gatit dar nu merita asa de mult

  6. 11
    elena Says:

    brindusa te rog frumos sa fii atenta la comportamentul tau in casa atit fata de mame cit si fata de fete nu mai birfii pe nimeni uitate la tine si pe urma caracterizeazale pe cele de linga tine ,te rog frumos revizuieste-ti comportamentul tau fii desteapta nu te arunca repede de ati alege un baiat nu,tatoneaza terenul si pe urma daca vezi ca se poate bine ,daca nu,nu vezibine ca doamna mihaela nu te vrea ce s-a predat tara de baieti eu te rog retragete ca nu te merita el tot pe mama lui are sa o asculte nu pe tine ca sotie.intro casnicie tu esti frumoasa desteapta nu da apa la moara ca sa fii subiect de discutie te rog bafta,

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free