Brandusa a castigat concursul de gatit


brendaLa concursul de gatit, fetele au avut meniuri care mai de care mai diversificate si un buget limitat de 50 lei, din care ar fi trebuit sa gateasca pentru cele sase mame. Din punctul de vedere al mamelor, fetele care au gatit cel mai bine au fost: Mihaela (d.p.d.v. al doamnei Maria), Liliana (d.p.d.v. al doamnei Valeria), Diana (d.p.d.v. al doamnei Mihaela) si Veronica (d.p.d.v. al celorlalte trei mame: Lacramioara, Aurelia si Adriana), dar invingatoare a fost declarata Brandusa care a acumulat 51 de puncte.

Credeti ca a meritat Brandusa castigarea concursului? Care fata ar fi meritat din punctul dumneavoastra de vedere?

16 comentarii la “Brandusa a castigat concursul de gatit”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    ANY Says:

    BRANDUSA NU MERITA SA CASTIGE CONCURSUL ,VERONICA A GATIT MULT MAI BINE BAFTA VERONICA

  2. 9
    vica Says:

    brandusa esti cea mai frumoasa

  3. 8
    vica Says:

    brandusa esti cea mai frumoasa

  4. 7
    mavi Says:

    nu pot sa spun ca nu stie sa gateasca dar chiar sa castige concursul de gatit nu cred ca merita.cea care merita intradevar este mihaela

  5. 6
    alisa Says:

    si eu sunt de acord ca nu a meritat notele .este ffffffff prefacut si nu cred ca il iubeste pe ionut sta cu el de dragul concursului .ai multe de invatat de la veronica in special sa vorbesti.

  6. 5
    Ancutza Says:

    Parerea mea este ca Brandusa ar trebiu sa iese din casa,deoarece nu are ce cauta acolo.Este falsa din toate punctele de vedere si nu-mi place deloc de ea.Adevarata ei fata a fost vazuta la inceputul concursului cind a facut multe gesturi care o caracterizau.Acum a devenit nora perfecta de teama ca va interveni doamnaMihaela in relatia ei cu Ionut.Pacat de Ionut pentruca se vede ca este un super baiat care inca nu sa maturizat si daca cade in mrejele Brandusei va suferi foarte mult.Daca te uiti la fata ei vezi cu ce se aseamana………..

  7. 4
    luana Says:

    nu cred ca a meritat notele,si sper sa iasa din casa cat mai repede .se cred o ”pitipoanca”

  8. 3
    george Says:

    prin acest lucru brandusa a demonstrat c a este o buna gospodina si chiar daca e vazuta cu alti ochi in casa a demonstrat ca stie sa se ocupe de un barbat si cred ca oprin acest lucru a castigat foarte mult din simpatia mamelor si a crescut mult in ochii lor

  9. 2
    Evy Says:

    parerea mea este ca Brandusa NU a meritat notele….

  10. 1
    anda deltov Says:

    Nu pot sa spun ca nu s-a descurcat bine dar dupa parerea mea cred ca Veronica urmata de Mihaela si Diana ar fi meritat sa castige. Greseala mamelor a fost ca s-au grabit sa arunce cu notele mari de prima data si apoi n-au mai avut notele necesare pentru a putea fi cat de cat obiective in apreciere.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free