Vlad si Veronica s-au despartit


vlad si veronicaVlad si Veronica stabilisera in urma cu ceva timp sa formeze un cuplu in casa Nora pentru mama 4. Initial, cei doi au declarat ca se plac reciproc si ca sunt facuti unul pentru altul, insa aceste cuvinte nu au durat prea mult.

Fiind o persoana foarte posesiva si geloasa, Veronica  i-a interzis lui Vlad sa le pupe si sa le imbratiseze pe restul fetelor atunci cand vine in casa, dupa care s-a racit brusc de acesta.

Vlad nu isi poate explica raceala dintre ei, pe cand Veronica considera ca ea si cu Vlad nu se potrivesc si isi doreste sa se intoarca la stadiul de cunoastere, respectiv de amici. Pe langa toate aceste lucruri, ea sustine ca Vlad este singurul baiat pe care doreste sa-l cunoasca si ca nu va dori sa-si indrepte atentia catre alti baieti din concurs.

Vlad incearca sa se impace cu ideea, dar in acelasi timp doreste sa mai cunoasca inca 2 fete, si anume pe Mihaela si pe Cristina, iar acestea par a fi deschise ideii de cunoastere. Urmeaza sa vedem ce se va intampla.

Ce parere aveti de despartirea cuplului Vlad-Veronica? Credeti ca a fost vreo strategie la mijloc? Ce ati dori sa se intample pe viitor cu Vlad, respectiv cu Veronica?

17 comentarii la “Vlad si Veronica s-au despartit”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    nelu Says:

    imi pare sincer rau ca s-a destramat cuplul veronica -vlad !

  2. 9
    Ana Says:

    Veronica o fata versata,cu scoala vietii facuta,nu avea ce cauta printre aceste fete.Ea se putea marita si cred ca destul de bine si afara.Ce o fi fost in capul ei? Vlad nu este de nasul ei.Ea este prea autoritara,geloasa si nu vor fi fericiti impreuna.Acum e si mincinoasa;nu recunoaste ca ar fi cunoscut un KEMAL<de la care a primit un bilet in casa.Oare si asta sa fie tot o facatura? :oops:

  3. 8
    CARMEN Says:

    azi 26 oct- dezvaluiri despre vero, eu le cred. s-a dat cu turcii, e versata
    vlad e o victima, dar se va descurca, deja o bajbaia pe cristina pe sub patura. bravo baiete ! tupeu …..moare vero de oftica
    vom vedea ce mai urmeaza

  4. 7
    cosmy Says:

    Buna! Personal ma bucur ca s-au certat,mi se pareau total nepotriviti ca iubiti.Vlad ar face un cuplu reusit cu Mihaela,care este o fata cu mult bun simt ,sincera si modesta in comparatie cu Veronica(care se crede buna la toate si in toate).

  5. 6
    anda deltov Says:

    Graba formarii de cupluri pentru a nu fi eliminate va duce la multe schimbari de situatie. Nu este cinstit lis-a luat sansa altor fete. Sunt de acord cu parerea lui Bella si George. Cam asa sta situatia.

  6. 5
    alexandra Says:

    Nu fi atit de mindra ca o sa pierzi totul in viata……………….

  7. 4
    nicoleeettaa Says:

    vai ce ma bucur:))

  8. 3
    bella Says:

    VLAD ESTE UN BAIAT FRUMOS CHIAR MATUR PT VARSTA LUI, DAR VERONICA MULT PREA TRECUTA SI PRIN VIATA SI PRIN ALTELE CA SA-I FIE POTRIVITA. VERONICA NU STIE CE ESTE O PRIETENIE, NU APRECIAZA O PRIETENIE. ESTE SCHIMBATOARE. ASTEPT CEARTA DINTRE EA SI LILIANA, CARE SINCER, NU ARE NICI UN PIC DE SARE SI PIPER (LILI) NU ESTE POTRIVITA PT VALI DELOC. ESTE UN PIC MINCINOASA( SA NE INTELEGEM VORBESC DE LILI) , INCREZUTA, LIPSITA DE MODESTIE PT CA A FOST “LUATA” . VA AMINTITI CE A SPUS DESPRE EA LA INCEPUT SI CE COMENTARII A FACUT LA ADRESA DIANEI CU ROCHIILE? A UITAT CE A SPUS LA INCEPUT DE SARACIA EI SI S-A TREZIT ACUM SI FRUMOASA SI BOGATA SI LUATA. NU VA POTRIVITI DELOC.

  9. 2
    george Says:

    posesivitatea veronicai a dus la aceasta despartire.Datorita faptului ca au devenit prea repede un cuplu un cuplu fara sa se cunoasca, veronica a fost nesigura ca l-ar putea pierde pe vlad di de acea ii interzicea sa se apropie de celelalte fete.Veronica a inceput rel cu vlad datorita faptului ca o iubeste d-na lacramioara nu ca l-ar place cu adevarat pe vlad

  10. 1
    Ana Says:

    Nu stiu daca a fost o strategie,dar trebuia sa dea sansa altei fete de a forma un cuplu! S-a grabit ca mai apoi sa bata in retragere! Probabil ca nu este baiatul pe care si l-ar fi dorit ea! Unul cu zgarda….

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free