Laurentiu si Alexandra isi fac planuri


cuplu alex si laurDesi Laurentiu si Alexandra formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 4, acestia au inceput deja sa isi faca planuri de viitor. Cei doi s-au placut reciproc de la inceput, iar acum par foarte indragostiti.

Laurentiu a declarat ca isi va asculta inima in acest concurs, iar daca Alexandra va iesi mai redepe din casa, el nu va mai forma niciun cuplu si va cere sa fie eliminat. Laurentiu considera ca nu banii sunt pe primul loc in viata, ci iubirea.

Ce parere aveti de cuplul format din Laurentiu si Alexandra? Credeti in viitorul relatiei celor doi?

24 comentarii la “Laurentiu si Alexandra isi fac planuri”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    anda deltov Says:

    Din cauza geloziei si a orgoliului prostesc l-a care d-na Adriana le-a dat drumul sa zboare (s-a abtinut ea dar nu a mai putut sa se controleze) acesti copii sunt pusi intr-o situatie delicata. Sper ca dragostea lor sa fie mai puternica si sa nu se lase macinati de lucruri marunte. Sa dovedeasca ei superioritatea gandirii si educatiei. Mamele lasa de dorit la acest capitol.

  2. 23
    Dora Popovici Says:

    Imi place mult de Alexandra, este o fata frumoasa, placuta, cuminte. cred ca va face un cuplu cu Laurentiu. Pe Laurentiu il vad cam prea copil, alintat de mamica lui si plange prea usor. Alexandra are calitati vocale, poate va deveni o cantareata de muzica usoara!!

  3. 22
    anda deltov Says:

    Bravo voua copii ! Cei mai mici si cei mai la locul lor. La voi se vede sinceritatea si dragostea voastra este adevarata. Nu inteleg de ce nu sunteti votati. Voi meritati cu adevarat. La Elena cu Bogdan este facatura. D-na Maria i-a dat ordine precise lui Bogdan sa o aleaga pe Elena. Este cea mai usor de manipulat si stie sa faca sluji ca un catelus. Cu o alta fata din casa nu i-ar fi mers si ar fi deconspirat-o prea repede. In toata atitudinea acestei doamne nu vad decat “teatru”. A plecat chitita de acasa sa castige marele premiu si parca vad ca din cauza noastra a votantilor va avea culoarul liber .

  4. 21
    Alynuta Says:

    prferatii mei ALEXANDRA si LAURENTIU
    bafta in coninuare
    tinetio tot asa
    imi place mooolt de voi
    va poooop pe amandoi:*:*:*

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free