Vlad si Veronica s-au despartit


vlad si veronicaVlad si Veronica stabilisera in urma cu ceva timp sa formeze un cuplu in casa Nora pentru mama 4. Initial, cei doi au declarat ca se plac reciproc si ca sunt facuti unul pentru altul, insa aceste cuvinte nu au durat prea mult.

Fiind o persoana foarte posesiva si geloasa, Veronica  i-a interzis lui Vlad sa le pupe si sa le imbratiseze pe restul fetelor atunci cand vine in casa, dupa care s-a racit brusc de acesta.

Vlad nu isi poate explica raceala dintre ei, pe cand Veronica considera ca ea si cu Vlad nu se potrivesc si isi doreste sa se intoarca la stadiul de cunoastere, respectiv de amici. Pe langa toate aceste lucruri, ea sustine ca Vlad este singurul baiat pe care doreste sa-l cunoasca si ca nu va dori sa-si indrepte atentia catre alti baieti din concurs.

Vlad incearca sa se impace cu ideea, dar in acelasi timp doreste sa mai cunoasca inca 2 fete, si anume pe Mihaela si pe Cristina, iar acestea par a fi deschise ideii de cunoastere. Urmeaza sa vedem ce se va intampla.

Ce parere aveti de despartirea cuplului Vlad-Veronica? Credeti ca a fost vreo strategie la mijloc? Ce ati dori sa se intample pe viitor cu Vlad, respectiv cu Veronica?

17 comentarii la “Vlad si Veronica s-au despartit”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    anda deltov Says:

    Pacat de acesti copii. Este clar ca se iubesc dar Rautatea d-nei Lacramioara i-a adus in aceasta situatie. Perversa femeie! Vlad trebuie sa o lase pe ea sa se marite si apoi sa-si continuie idila cu Veronica altfel aceasta femeie nu-i va lasa in pace.

  2. 16
    Dora Popovici Says:

    Nu-mi place de Veronica. Se crede frumoasa, desteapta, iar pe Vlad l-a cam luat peste picior. Este o fata careia cred ca in afara casei ii cam fugeau ochii dupa baieti. Sincera sa fiu nu cred ca acum in casa se gaseste vreun baiat pe care sa-l placa Veronica, si banuiesc ca dorinta ei de aiesi din casa a fost sincera.

  3. 15
    ana Says:

    NU imi place deloc gandirea Veronicai si mai ales a lui Vlad , se crede prea Macho…hmm in afara ca arata bine ce mai are ajea deosebit?comportament VARZA si pot sa zic ca e un TARE fustangiu…el cam pe toate le-ar placea..

  4. 14
    anda deltov Says:

    Noi cei de pe forum putem sa criticam fara probleme. Nu ne vede si nu ne cunoaste nimeni. Suntm perfecti, corecti si mai stiu eu cum. Toti sunt tineri, adevarat s-au format cupluri in pripa si data cuplul Bogdan-Elena au stat de la bun inceput , fara sa fie sentimente adevarate intre ei , bot in bot si atarnati unul de celalalt sigur ca au tentat si pe ceilalti sa procedeze la fel. Un sarut nu-i un pacat. Mai pacat este daca nu-l faci in urma unui impuls ci e gandit ca prin el iti atingi un scop. Veronica este o fata rautacioasa, egoista si mi se pare cam posesiva dar este cinstita si nu tolereaza lucrurile si comportamentele care nu-i plac. De aceea a luat hotararea sa mai astepte si sa poata sa-l cunoasca mai bine pe Vlad. Nu este genul de om care face compromisuri. Vlad nu a dat dovada de maturitate prin comportamentul pe care l-a afisat dupa aceasta hotarare. A demonstrat ca nu este un om de incredere sa poti pleca cu el la un drum lung cum este o casatorie.

  5. 13
    elena Says:

    sant de acord cu INA si as mai adauga;Veronica a facut un gest foarte urat [daca nu cumva intentionat ] atunci cand vorbea cu LAVINIA despre oposibila sarcina s-a vazut atunci cum o tragea de limba un gest fff urat .Ea stia ca se filmeaza tot ,si-ar fi putut sa fie mai diplomata .

  6. 12
    blanka Says:

    imi pare rau de ei nu am vazut editia cand sau certat cei 2 tare mi-a placut de ei au fost o pereche potrivita veronica este o fata foarte frumoasa si vlad cred ca singuru baiat care este asa de simpatic

  7. 11
    Ina Says:

    Toate fetele s-au grabit de frica sa nu ramana pe dinafara. Acuma ca s-au grabit sa-si aleaga un partener nu ar fi nimic, dar felul cum au procedat de au trecut la asa saruturi si imbratisari lasa de dorit. Nu sunt fete cinstite.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free