Mihai si Alina s-au despartit


alina si mihaiMihai si Alina, unul dintre cele 6 cupluri formate in casa Nora pentru mama 4, au decis de curand sa se desparta. Motivul despartirii celor doi este inca necunoscut, insa se presupune ca Alina ar fi fost cea care a luat aceasta decizie in urma comportamentului doamnei Aurelia si al dorintei ei de a-l cunoaste mai bine pe Mihai, despre care considera ca se preface, incercand sa para altfel decat este in mod normal.

Alina a decis ca doreste sa cunoasca si restul baietilor din concurs, pentru ca acesta a fost si motivul venirii ei la acest reality-show, in schimb Mihai desi a declarat ca intre el si Alina nu mai exista niciun fel de relatie, nici macar de amicitie, nu isi mai doreste sa cunoasca alta fata la Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de destramarea cuplului Mihai-Alina? Care credeti ca sunt adevaratele motive pentru care cei doi s-au despartit?

13 comentarii la “Mihai si Alina s-au despartit”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    Dora Popovici Says:

    Eu cred ca cei doi nu se potrivesc. Alina este o fata educata, cu o pregtire mult superioara lui Mihai. acesta este un baiat frumos, atragator, dar cred ca este prea orgolios si crede ca toate fetele ii sunt la picioare. ar trebui sa fie mai tolerant. si doamna Aurelia, mama lui, cred ca l-a influentat mult asupra relatiei cu Alina.Pacat pentru ca nu trebuie sa-si spuna acum cuvinte atat de dure unul altuia.

  2. 12
    ana Says:

    nu imi place….nici unul…..

  3. 11
    anda deltov Says:

    Un om intreg stie sa-si dea singur pretul. Nu asteapta sa fie pretuit de altii. Alina face parte dintre oamenii intregi. Facultatea de matematica pe care a terminat-o a demonstrat ca este compatibila cu stiintele exacte. Este calculata in a lua si a-si exprima deciziile. S-a comportat corect. Nu este obligata sa accepte rasfaturile infantile ale d-nei Aurelia. Pacat ca Mihai nu stie sa separe dragostea si respectul pe care il poarta mamei lui de ce vrea si ce simte cu adevarat. Va suferi in viata fiind un tampon permanent intre mama si cea care-i va fi sotie.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free