Schimbare la 180°: Doamna Mihaela este hotarata sa accepte relatia dintre Ionut si Brandusa


brenda si ionut 2Dupa ce mai multe zile la rand doamna Mihaela a fost foarte revoltata si dezamagita de decizia fiului ei, la Finala Saptamanii ea a decis sa se schimbe la 180 de grade si sa declare:  “ decizia lui Ionut este lege pentru familia noastra”, “sanatatea lui este pe primul loc, iar a mea pe locul 2″.

Toate aceste afirmatii au venit dupa mai multe cuvinte dure chiar la adresa fiului sau, pe care l-a facut “labil psihic”, doar pentru ca acesta formeaza un cuplu cu Brandusa, nora pe care doamna Mihaela crede ca nimeni din familia ei nu ar accepta-o, mai mult pentru ca “ Ionut provine dintr-o familie decenta si onorabila”.

Credeti ca schimbarea doamnei Mihaela va fi de lunga durata? Ce parere aveti de acest conflict deschis ?

16 comentarii la “Schimbare la 180°: Doamna Mihaela este hotarata sa accepte relatia dintre Ionut si Brandusa”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    alexandra Says:

    eu, personal cred ca aceasta “fiinta” chiar e o prefacuta. Nu-i gasesc locul acolo si nu e pentru ionut.

  2. 15
    ana Says:

    Brandusa este una din preferatele mele singurul lucrul care ma deranjeaza la ea nu este vb deschisa, nu este vb comunicativa..tragi de la ea cuvintele…parca as compara-o putin cu D-na Mutulika(Ioana) de la seria trecuta:)

  3. 14
    elena Says:

    ce as mai putea sa spun nu cred in aceasta ,,relatie ”’ sa -mi fie iertata ,ignoranta , dar as prefera sa-i vad afara pe mullti , inculusiv pe d- na MIHAELA AFARA decat in acea mizerie …… sper sa am dreptate..

  4. 13
    sorinika Says:

    Brandusa…daaaaaaaaaaa o perversa….intr-adevar….nu cred ca ii place neaparat ionut….dar na cum sa pice de fraiera in casa si sa nu aiba si ea pe cineva…nasol rau de Ionut,sper sa se trezeasca

  5. 12
    Dorel Says:

    A SCHIMBAT TACTICA. SI-A DAT SEAMA CA DACA VA CONTINUA ASA, LEAPADA POYCOAVELE. ASA CA VA CONTRAATACA INTR-UN MOD MAI SUBTIL. LA INMORMANTARE PROBABIL CA A FOST CONSILIATA DE CINEVA DESTEPT

  6. 11
    nelu Says:

    D-na Mihaela efoarte diplomata,a vazut ca lui ionut ii place brandusa si din cauza asta s-a schimbat .brandusa e o persoana foarte perversa,dar pierde sigur in confruntarea pe care o are cu d-na Mihaela.Ar trebui sa o dea afara cu prima ocazie.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free