Schimbare la 180°: Doamna Mihaela este hotarata sa accepte relatia dintre Ionut si Brandusa


brenda si ionut 2Dupa ce mai multe zile la rand doamna Mihaela a fost foarte revoltata si dezamagita de decizia fiului ei, la Finala Saptamanii ea a decis sa se schimbe la 180 de grade si sa declare:  “ decizia lui Ionut este lege pentru familia noastra”, “sanatatea lui este pe primul loc, iar a mea pe locul 2″.

Toate aceste afirmatii au venit dupa mai multe cuvinte dure chiar la adresa fiului sau, pe care l-a facut “labil psihic”, doar pentru ca acesta formeaza un cuplu cu Brandusa, nora pe care doamna Mihaela crede ca nimeni din familia ei nu ar accepta-o, mai mult pentru ca “ Ionut provine dintr-o familie decenta si onorabila”.

Credeti ca schimbarea doamnei Mihaela va fi de lunga durata? Ce parere aveti de acest conflict deschis ?

16 comentarii la “Schimbare la 180°: Doamna Mihaela este hotarata sa accepte relatia dintre Ionut si Brandusa”

  1. 1
    Ana Says:

    Pentru moment ca da bine la telespectatori! E inteleapta noua poziti vis-a -vis de cei doi! Daca dna crede ca alte fete sunt mai cinstite si corecte,ma refer la cele din casa,atunci,cu siguranta se inseala! Asta este viata pe care si-o traiesc fetele sau majoritatea lor in zilele de azi! Toate aude ascun ceva din trecutul lor..asa ca doamna s-a consolat cu ideea asta,probabil! Si cum fructului oprit nu-i poti rezista a facut bine schimbandu-se la 18o grade! In final Ionut isi va da seama ca nu-l meriota! sau ca se merita unul pe altul! Si atunci va reactiona in consecinta! Acolo,in casa sunt mai multe fete disponibile si nu se stie care va dori sa intre intre ei! :P

  2. 2
    Ana Says:

    Acum,se pare ca inversunarea ,doamnei,avea temei! :P

  3. 3
    george Says:

    eu sunt convins ca d-na mihaela nu crede in relatia lor si nu o va accepta niciodata pe brandusa.A facut acest pas in speranta ca ionut se va desparti de brenda dar eu sper sa o dezamageasca si sa lupte ptr a fi cat mai mult timp impreuna.

  4. 4
    bella Says:

    IONUT NU ESTE BINE CE FACI. CHIAR NU ESTE POTRIVITA PENTRU TINE. ESTE VULGARA IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI, SI NICI O CASATORIE NU ESTE DOAR PE HARTIE CUM SPUNE EA. O CASATORIE ESTE O CASATORIE IAR EA A INTERVENIT IN ACEASTA CASATORIE. S-A GANDIT O CLIPA CE A FOST IN SUFLETUL ACELEI FEMEI? ESTE CLAR DE CE A VENIT LA NPM, SA- L “OBLIGE ‘ INTR-UN FEL PE ACEL BARBAT SA O CAUTE. DACA ERA CUM SPUNE O CASATORIE DE CONVENIENTA DE CE NU A RAMAS CU EA? DE CE A VENIT AICI? IONUT TREZESTE-TE. D-NA MIHAELA VA ROG PUNETI PUNCT ACESTEI FARSE. FIUL VA SUFERI MULT MAI MULT MAI TARZIU. MAI BINE ACUM UN PIC.

  5. 5
    Ana Says:

    Ionut,pare cam naiv! Oare a mai vorbit cu fete pana acum,a mai avut prietene? Sunt curioasa ce la determinat sa o aleaga pe Brenda de partenera! ? Ce i-a placut la ea,ce l-a atras? E frumusica,dar tare stangace si timida sau nu stiu ce are de se manifesta asa in casa cu moderatoarea,cu fetele,cu el chiar!?Sa fie vorba de o lipsa de educatie? de mediul din care provine? Parca nu este sigura de ea,stapana pe actiunile ei! Are ceva de ascuns? Se pare ca da dupa cate am auzit aseara in emisiune! Asta sa fie motivul pentru care nu-l priveste direct in ochi si nu-i raspunde, franc,lui Ionut ,cand acesta ii vorbeste? E un mister,aici!

  6. 6
    fany Says:

    ionut se potriveste cu diana ,nu cu brindusa.

  7. 7
    anda deltov Says:

    Cred ca este o strategie a d-nei Mihaela mai mult pentru a-si gasi linistea ca sa poata sa lupte mai departe. Cred ca asteapta o mica greseala din partea Brendei ca sa poata sa-l smulga pe Ionut din ghearele ei. Pericolul este ca acest baiat nu este copt in ale vietii si probabil ca avand deaface cu fete stilate, educate, finute l-a atras vulgaritatea Brandusei si probabil ochii ei frumosi. Cand o va cunoaste mai bine poate se va trezi la realitate si va pune punct acestei farse.

  8. 8
    cosmy Says:

    Ionut mai devreme sau mai tarziu se va trezi la realitate cruda si aceea ca nu se potriveste cu Brenda.Pararea mea ca ei nu vor sta mult timp impreuna, dar sa aiba grija sa nu iasa sifonat din relatia asta caci mi se pare cam naiv (comparativ cu o persoana cu o experieta atat de vasta cum o are Brenda).In toata nebuloasa asta este vorba doar de ambitie si incapatanare si nu de iubire ,sentimente; sau mai repede vorbim despre o relatie bazata stric pe atractia sexuala si poate o curiozitate din partea lui Ionut.

  9. 9
    coso Says:

    nu se potrivesc deloc.

  10. 10
    CARMEN Says:

    brenda pare unsa cu toate alifiile, ionut e novice, aproape un adolescent….mai mare, ii miroase a…..p……flori de tei (sorry)nu vor rezista. deja ies multe la suprafata despre B
    va fii circ mare !

  11. 11
    nelu Says:

    D-na Mihaela efoarte diplomata,a vazut ca lui ionut ii place brandusa si din cauza asta s-a schimbat .brandusa e o persoana foarte perversa,dar pierde sigur in confruntarea pe care o are cu d-na Mihaela.Ar trebui sa o dea afara cu prima ocazie.

  12. 12
    Dorel Says:

    A SCHIMBAT TACTICA. SI-A DAT SEAMA CA DACA VA CONTINUA ASA, LEAPADA POYCOAVELE. ASA CA VA CONTRAATACA INTR-UN MOD MAI SUBTIL. LA INMORMANTARE PROBABIL CA A FOST CONSILIATA DE CINEVA DESTEPT

  13. 13
    sorinika Says:

    Brandusa…daaaaaaaaaaa o perversa….intr-adevar….nu cred ca ii place neaparat ionut….dar na cum sa pice de fraiera in casa si sa nu aiba si ea pe cineva…nasol rau de Ionut,sper sa se trezeasca

  14. 14
    elena Says:

    ce as mai putea sa spun nu cred in aceasta ,,relatie ”’ sa -mi fie iertata ,ignoranta , dar as prefera sa-i vad afara pe mullti , inculusiv pe d- na MIHAELA AFARA decat in acea mizerie …… sper sa am dreptate..

  15. 15
    ana Says:

    Brandusa este una din preferatele mele singurul lucrul care ma deranjeaza la ea nu este vb deschisa, nu este vb comunicativa..tragi de la ea cuvintele…parca as compara-o putin cu D-na Mutulika(Ioana) de la seria trecuta:)

  16. 16
    alexandra Says:

    eu, personal cred ca aceasta “fiinta” chiar e o prefacuta. Nu-i gasesc locul acolo si nu e pentru ionut.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free