Mihai si Alina s-au despartit


alina si mihaiMihai si Alina, unul dintre cele 6 cupluri formate in casa Nora pentru mama 4, au decis de curand sa se desparta. Motivul despartirii celor doi este inca necunoscut, insa se presupune ca Alina ar fi fost cea care a luat aceasta decizie in urma comportamentului doamnei Aurelia si al dorintei ei de a-l cunoaste mai bine pe Mihai, despre care considera ca se preface, incercand sa para altfel decat este in mod normal.

Alina a decis ca doreste sa cunoasca si restul baietilor din concurs, pentru ca acesta a fost si motivul venirii ei la acest reality-show, in schimb Mihai desi a declarat ca intre el si Alina nu mai exista niciun fel de relatie, nici macar de amicitie, nu isi mai doreste sa cunoasca alta fata la Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de destramarea cuplului Mihai-Alina? Care credeti ca sunt adevaratele motive pentru care cei doi s-au despartit?

13 comentarii la “Mihai si Alina s-au despartit”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    nelu Says:

    au vrut organizatorii sa schimbe ceva dar a iesit ……varza!o mare aiureala nu mai inteleg nimic !

  2. 9
    Ana Says:

    Uite,ca scrisei,la Alina ,inloc de Brenda! :oops:

  3. 8
    Ana Says:

    Si ,televizorul,este un bun exemplu pentru mai tinerele fete care alearga dupa barbati cu bani;nu tin cont ca sunt si insurati! Ce sa faca si fetele in criza care ne-a cuprins pe toate fronturile? :P :D fac si desfac casatorii din interes! :P Lor sa le fie bine ce conteaza suferinta celorlati? :P triste si grele vremuri traim;vai de nepotii nostri! :oops:

  4. 7
    Ana Says:

    Oare cum de le-a parvenit celor de la canal de-odata si scrisoarea si cucoana de la telefon cu aceeiasi problema? eu cred ca este o facatura! Vor sa o elimine pe Brenda pentru a proteje sanatatea Mihaelei sau reputatia patata prin alegerea Brendei de catre Ionut? Nu aveau motiv si vor sa o bage de tot in mocirla pentru a-si motiva actiunea? Vom trai si vom vedea.Dar urate lucruri se mai intampla. Oare care o fi adevarul? Ce nu mai sunt fete care traiesc cu barbati insurati? Te pomenesti ca Brenda e prima si ultima! ?.De ce atata tam-tam? Suspicios !

  5. 6
    Ana Says:

    Anda ai perfecta dreptate si surprizele se tin lant…iar in casa este o intreaga harababura.Scrisori anonime..pe care le ia in seama cine? Oare Brenda,stafida,chiar atat de netrebnica a fost inainte de a intra in casa? De ce n-a stat pe fundul ei acasa si a venit sa-si spele rufele murdare in vazul tuturor? Parca o vad si pe asta plecand cu coada intre picioare! :P :D Neserioasa emisiune.Astia se fac de ras cu asa fete.Eu cred ca au foit alese special, si ma refer numai la unele din ele,pentru a provoca astfel de discutii sa aiba rating! :P

  6. 5
    anda deltov Says:

    Tot inceputul la acest concurs a fost cam aiurea si tras de par. Au vrut ei sa schimbe un pic formatul dar nu au facut decat sa incite spiritele si vorba Anei concurentii s-au aruncat ca surdu-n toba fara sa se cunoasca bine intre ei. Ar fi fost mai bine sa propuna o activitate comuna tuturor si ar fi avut posibilitatea sa se cunoasca toti deodata si in felul acesta baietii vazand toate fetele deodata ar fi putut sa-si faca o parere generala asemeni si fetele. Nu trebuia sa primeasca intai recomandarile mamelor si vizitele fetelor pe rand. S-a produs un talmes balmes in capul lor drept dovada ca nu le stiau numele bine la fete, basca ca au mai fost eliminate trei dintre ele care aveau sansa sa fie alese. Dupa aceste intamplari sigur ca s-au format cupluri aiurea si acum vom asista la schimbari de parteneri, probabil vor iesi si conflicte, eliminari din resentimente iar d-na Maria preferata va putea lovi din plin dovada facand-o vineri cand a propus-o pe Alexandra. Ea deja a inceput demult lupta in concurs si de fapt nu stiu cu cine lupta. Cuplurile nu sunt inca stabile iar in fata mai avem vreo sapte luni. Totul e un talmes balmes Nu stiu ce sa mai zic dar parca nu-mi place mai frumoase au fost precedentele emisiuni . Nu inteleg de ce atata graba?

  7. 4
    diana Says:

    Din punctul meu de vedere este foarte comic ceea ce se intampla,pt ca eu cred din cate am vazut ca motivul destramarii celor 2 cupluri este tocmai pt a face un schimb de parteneri intre ei.Desii Veronica si Mihai sustin ca nu ar forma un alt cuplu in casa in afara de Alina si Vlad eu sincer cred ca Veronica a cam pus ochii pe Mihai inca din prima seara cand au intrat baietii in casa si daca ar avea ocazia nu s-ar sfii sa formeze un cuplu cu Mihai,din contra cred ca asta isi si doreste ,tocmai de asta a si rupt relatia cu Vlad.Cred ca singurul baiat din casa in afara de Vlad cu care Veronica ar incerca sa formeze un cuplu este Mihai.Iar in ceea ce o priveste pe Alina stim cu totii ca ea de cand a vazut prima data baietii, asa la prima vedere a spus ca i-au placut Mihai si Vlad dar ca in ceea ce-l priveste pe Vlad i-a cam taiat Veronica din elan,insa ea afland saptamana aceasta chiar de la Vlad ca se afla si ea pe lista lui,a inceput sa spere ca acesta isi va indrepta privirea catre ea daca incearca sa se distanteze de Mihai.Este foaret comic ceea ce se intampla si tot odata surprinzator.Desii este doar o parere de a mea,eu nu cred ca m-am inselat in ceea ce priveste cele 2 foste cupluri,sau poate ca da,nu stiu v-om traii si v-om vedea.Dar repet ,am un sentiment ca intuitia nu nu m-a inselat de data aceasta.

  8. 3
    bella Says:

    PAI STITI CU CINE SE POTRIVESTE MIHAI? CU MIHAELA. SUNT DIN ACEEASI IETNIE. NU O SPUN CU JIGNIRE, NU AM DE CE , SUNT CHIAR FRUMUSEI AMANDOI SI SE SI POTRIVESC.

  9. 2
    george Says:

    desi sunt de parere ca se potrivesc consider ca au format cuplu mult prea repede fara sa se cunoasca.Afost forba doar de atractie fizica.Consider ca in afara de alina o alta fata cu care mihai s-ar potrivi cat de cat ar fi mihaela ptr ca si ea este o fata linistita ca si mihai

  10. 1
    Ana Says:

    Tot graba ca si la alte cupluri! ;s-au aruncat ca surdu-n toba,fara o minima cunoastere a celui de-alaturi! Eu cred ca vor mai fi surprize!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free