Doamna Mihaela nu se poate obisnui cu ideea ca Ionut si Brandusa formeaza un cuplu


mihaela mamaInca de la inceput, doamna Mihaela a declarat ca Brandusa este singura fata pe care nu si-o doreste ca nora. Dar cum zicala  “niciodata nu e bine sa spui niciodata” ramane valabila, se pare ca doamnei Mihaela i s-a intamplat ceea ce nu si-a dorit, si anume ca Ionut si Brandusa sa formeze un cuplu.

Initial, doamna Mihaela a spus ca daca Ionut si Brandusa vor forma un cuplu, ea va iesi din casa pe targa. Acest lucru, din fericire,  nu s-a intamplat, insa de cateva zile, doamna Mihaela are insomnii.

Un singur lucru ii mai da sperante, si anume ca Ionut i-a promis ca pana la varsta de 30 de ani nu se va casatori. Cu toate acestea, doamna Mihaela  a convenit sa le acorde timp celor doi pentru a se cunoaste, iar daca acestia se vor placea cu adevarat, vor trebui sa demonstreze acest lucru.

Credeti ca doamna Mihaela are dreptul sa fie suspicioasa in ceea ce priveste rapiditatea cu care s-au format cuplurile in casa Nora pentru mama 4? Considerati ca Brandusa ar merita mai mult credit din partea doamnei Mihaela sau nu? De ce?

24 comentarii la “Doamna Mihaela nu se poate obisnui cu ideea ca Ionut si Brandusa formeaza un cuplu”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    Dora Popovici Says:

    Doamna Mihaiela,
    Ma gandeam ca veti da dovada de mai mult rationament si rabdare. nu aveti deloc incredere in ‘bulgarasul dvoastra de aur’. eu cred ca pana la urma si Ionut va constientiza ca nu are ce cauta alaturi de o brandusa(am scris numele ei cu litere mici, deoarece nu are prea multe circumvolutiuni creierul ei, in schimb are un fizic placut). eu cred ca timpul va rezolva aceasta situatie. Pacat ca Ionut este cel care va avea de suferit. Bineinteles ca si doamna Mihaela fiindca se vede ca isi iubeste mult prea mult copilul, dar viata nu i-o poate trai mama, ci fiecare este dator sa-si poarte singur pasii prin viata. Eu spun ca totusi doamna Mihaela e acolo in casa cu ei si ii poate urmari mai de aproape decat daca relatia lor ar fi in afara casei. E un castig, pentru dansa.Cel putin asa cred!!

  2. 23
    elena Says:

    d- na MIHAELA , VA SUTIN . Am si eu un bulgare de [AUR ] ,pe care il IBESSC mai mult decat orice pe lume ,nu as permite NICIODATATA , ca viata noastra sa fie tulburata de o BRANDUSA …

  3. 22
    anda deltov Says:

    La fiecare editie n,p,m, a existat si o astfel de situatie. Cred ca-n mod voit admit astfel de fete pentru a avea subiect de discutie pentru ca nu au imaginatie si originalitate. Trebuie sa fim supusi de fiecare data situatiilor de lipsa de moralitate si sa fim nevoiti sa ne dam cu parerea asupra unor comportamente care nu fac cinste nimanui. Nu se ia in considerare ca sa uita foarte multi adolescenti chiar si copii de 9, 10, 11 ani la aceasta emisiune. Ce vor invata acesti copii din situatiile prezentate ? Oare nu se vor dezvolta cu deficiente d.a.p.d.v.?

  4. 21
    elena Says:

    nu am inteles dece nu a votat-o pe Brandusa;ar fi dovedit ca este integra , nu ca acum nu ar mai fi , dar nu s- ar mai ascunde dupa vorbe .MIHAELA nu se v-a impaca cu ideea ,nici daca v-a ajunge la biserica cu cei doi ,poate sa-i gateasca ‘ sa faca tumbe ,BRANDUSA NU-I V-A INTRA NICIODATA IN GRATII mai ales dupa ziua de ieri

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free