Doamna Aurelia nu isi mai doreste sa ramana in competitie


aureliaDoamna Aurelia a declarat in mai multe randuri ca isi doreste sa plece acasa. Aceasta a marturisit ca nu se considera pregatita pentru a fi soacra. De asemenea, ea nu crede ca baiatul ei este pregatit pentru casatorie, deoarece nu si-a terminat studiile si nu are un job bine platit, pentru a intretine o familie.

Oare doamna Aurelia nu este multumita de alegerea lui Mihai? Credeti ca nu este de acord cu relatia dintre fiul ei si Alina sau credeti ca altele sunt motivele pentru care isi doreste sa plece?

6 comentarii la “Doamna Aurelia nu isi mai doreste sa ramana in competitie”

  1. 6
    ada Says:

    Cand dumneaei e intrebata de Gabriela anumite lucruri,dansa nu doreste sub nicio forma sa vorbeasca,tace,face oarecum pe catselushul nevinovat…iar in casa vorbeste de numa’ numa’..Nush ce sa zic..ar trebui sa fie mai impunatoare,sa nu se mai lase oarecum dirijata de celelalte mame.

  2. 5
    ada Says:

    Doamna Aurelia a cam luat-o razna..cu parere de rau spun k dumneaei este cea mai incapatsanata,suparacioasa,sensibila dintre mame…in 2 cuvinte :FOARTE DIFICILA! PACAT!

  3. 4
    CARMEN Says:

    d.na e cam cu pluta
    baiatul e ok dar nu e pt veronik si nici pt alina
    poate pt cristina sau mihaela

  4. 3
    anda deltov Says:

    Drept sa spun mie mi se pare cam infantila aceasta femeie. Se rasfata mai tot timpul si-i este frica sa vorbeasca parca sta cineva cu parul deasupra ei. Da impresia ca – si iubeste mai mult colegii de serviciu decat fiul. Pacat de Mihai . Este un baiat serios care stie ce vrea dar atitudinea mamei sale il dezechilibreaza si pe el. Fi tare si lupta pentru relatia cu Alina . Nu face greseala sa o inlocuiesti cu Veronica. Vei regreta.

  5. 2
    george Says:

    d-na aurelia nu s-a acomodat in casa .Este o fire prea sensibila si nu mai rezista stresului din casa.Nu stiu de ce a mai venit daca nu este pregatita sa devina soacra.Daca destinul lui mihai si al alinei e sa fie impreuna vor fi si afara.E mai bine sa plece ca sa nu se imbolnaveasca

  6. 1
    FLORI POIEST Says:

    Dna Aurelia cred ca nu stie ce vrea de la viata,in schimb Mihai pare un barbat matur si merita sa incerce alaturi de Alina sunt ok

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free