Laurentiu si Alexandra isi fac planuri


cuplu alex si laurDesi Laurentiu si Alexandra formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 4, acestia au inceput deja sa isi faca planuri de viitor. Cei doi s-au placut reciproc de la inceput, iar acum par foarte indragostiti.

Laurentiu a declarat ca isi va asculta inima in acest concurs, iar daca Alexandra va iesi mai redepe din casa, el nu va mai forma niciun cuplu si va cere sa fie eliminat. Laurentiu considera ca nu banii sunt pe primul loc in viata, ci iubirea.

Ce parere aveti de cuplul format din Laurentiu si Alexandra? Credeti in viitorul relatiei celor doi?

24 comentarii la “Laurentiu si Alexandra isi fac planuri”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    anda deltov Says:

    Super copii. Se potrivesc de minune si sunt frumusei amandoi. Sunt sinceri si este singurul cuplu adevarat. Ei chiar s-au placut si s-au indragostit unul de celalalt. Nu e un cuplu aranjat si merita sustinerea noastra. Mi-ar place sa reuseasca sa ajunga in finala. Acesti copii chiar merita.

  2. 9
    alexandra Says:

    Buna! Ma numesc Alexandra am 19 ani si sunt din Targoviste. Parerea mea despre cei din casa:este foarte frumos Laurentiu(chiar m-am indragostit de el:)) )…..NU vreau sa ii supar pe ceilalti baieti,dar,Laurentiu este cel mai frumos din casa baietilor…. .Si alexandra este frumoasa….Chiar mi-a parut bine ca LAURENTIU SI ALEXANDRA au format un cuplu….Tot ma gandesc ca i-ar fi stat bine lui Laurentiu cu Brandusa……dar este bine si asa…..Daca Alexandra va iesi din concurs sper ca o sa-l astepte pe Laurentiu.

    Va pup pe toti mai ales pe LAURENTIU SI PE ALEXANDRA!
    Sa-ti traiasca fina Gabriela!

  3. 8
    alexandra Says:

    Este foarte frumos Laurentiu…..NU vreau sa ii supar pe ceilalti baieti,dar,Laurentiu este cel mai frumos din casa baietilor…. .Si alexandra este frumoasa….Chiar mi-a parut bine ca LAURENTIU SI ALEXANDRA

  4. 7
    monica Says:

    super cuplu,cel mai frumos cuplu el este cel mai frumos baiat iar ea este deosebită. bravo. so țineți tot așa.

  5. 6
    mary-mary Says:

    este cel mai frumos cuplu de la inceputul emisiunei am stiu k cei 2 vor forma un cuplu ptr k se potrivesc de minune sper k atat laurentiu kt si alexandra sa nu cada prada dusmanilor si sa mearag inainte dak chiar se iubesc cu adv sa ia exemplu pe andreea si pe stefan de la nora ptr mama 3…..pupici ptr aman2 si sa stiti sa va urmaresc in fiecare zi cu mult drag…..sunt din slobozia jud ialomita….marya va saluta

  6. 5
    nelu Says:

    IMI PLACE DE VOI ….SUNTETI CEL MAI FRUMOS CUPLU DECAND A INCEPUT ACEASTA EMISIUNE !!!

  7. 4
    ramona Says:

    Laurentiu imi pllace este OK,Alexandra este o fata draguta dar cam tacuta.Nu pr imi place e ea ptr canu prea stie sa tina o conversatie.Nu cred ca o sa fie impreuna pana la final.

  8. 3
    domy Says:

    da ieu cred in iubirea lor se vede pe fata lor cit se iubesc laurentiu este un baiat simpatic

  9. 2
    george Says:

    eu consider ca se potrivesc de minune si ma bucur ca laur pune pe primul loc dragostea si nu banii asta demonstreaza ca are caracter si ca e bine educat

  10. 1
    anna Says:

    superb cuplu,sper k laurentiu sa faca ceea ce a spus,sa va fie de bine,anna suceava

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free