Brandusa si Ionut sunt impreuna


ionut si brandusaDesi acum o saptamana, Ionut era singurul baiat nehotarat in privinta fetelor, se pare ca la Finala Saptamanii din 16 octombrie, el a dorit sa o protejeze pe Brandusa, apoi a ales-o pentru a-i fi partenera.

In emisiunea de azi dimineata, Brandusa a declarat ca ea si Ionut sunt impreuna, desi multi telespectatori nu ii vedeau pe cei doi formand un cuplu.

Se pare ca spusele Gabrielei Cristea in privinta celor doi se adeveresc, semn ca niciodata nu este bine sa spui niciodata.

Oare ce se va intampla cu doamna Mihaela si Brandusa? Vor reusi cele doua sa se accepte cu bune si cu rele, sau credeti ca doamna Mihaela va incerca sa destrame cuplul nou format?

41 comentarii la “Brandusa si Ionut sunt impreuna”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    monalissa Says:

    imi pare bine pt cei doi

  2. 39
    blanka Says:

    nu-mi placi de loc breda esti o fata cu mai multa fete ar trebui sa-l lasi in pace pe ionut nu-i pentru tine tie iti plac barbati mai in varsta tu de aia mai tii la ionut ca stii ca doamna mihaela nu te doreste ca nora esti invidioasa si egoista

  3. 38
    elena Says:

    Dupa cele vazute azi m-am lamurit si sper ca si Ionut sa realizeze in ce aintrat ,,domnisoara” BRANDUSA ar face bine sa se intoarca la mosul ei ,iar daca aintrat in casa pentru a-l face gelos , sa spuna stop -joc .Nu stiu ce prietene aavut acest baiat dar cred ca acum le este rusine cu el …..pacat

  4. 37
    elena Says:

    Dupa cele vazute azi m-am lamurit si sper ca si Ionut sa realizeze in ce aintrat ,,domnisoara” BRANDUSA ar face bine sa se intoarca la mosul ei ,iar daca aintrat in casa pentru a-l face gelos , sa spuna stop -joc .Nu stiu ce prietene aavut acest baiat dar cred ca acum le este rusine cu el …..pact .

  5. 36
    Vasilica Says:

    Va sustin..

  6. 35
    Vasilica Says:

    Sunt de acord sa mearga in continuare cuplul Ionut cu Brandusa cu toate ca ei au primit scrisoarea cu atatea reprosuri cand a vazut ca si-a gasit un cuplu.Doamna Mihaela nu luati in considerare reprosurile care i se aduc.Oricarui om i se poate intampla,iar persoana respectiva trebuia sa’i spuna la momentul potrivit nu cand a vazut ca vine sa’si intemeieze o familie.Se potrivesc impreuna.Doamna mihaela sunteti mama,nu stiu daca aveti fete,dar sa stiti ca am stat in fata televizorului cand nu erati de acord cu cuplul lor si d-neavostra v’ati imbolnavit si copii au suferit foarte mult,mai ales ionut.Dumneavoastra sa fiti mai apropiata de Brandusa,sa discutati problemele fara sa auda mamele celelalte ca poate totusi un cuvant l’ati ascultat si la mamele celelalte.Ionut fii un domn prin excelenta si nu asculta barfele din imprejur ca vor sa va faca rau.Multumesc.Vasilica Braila

  7. 34
    Ana Says:

    Brenda m-ai dezamagit profund.Ai un trecut glorios daca e sa dam crezare anonimelor si nu-i o facatura! oare pentru rating sa se recurga la astfel de chestii? Eu cred ca e adevarat ce se spune ca prea esti timorata si stangace acolo in casa.Daca stiai ce ai facut la ce ai venit aici sa te cunoasca o tara intreaga in toata splendoare de….Urat din partea ta.

  8. 33
    dana Says:

    o fi ea un pic stangace dar are un suflet mare,tine cu adevarat la cei pe care ii considera prieteni si atunci cand cand este jignita sau ranita poate fi si rautacioasa.

  9. 32
    dana Says:

    hmm….hai sa vb despre brenda.e intr-adevar o fata timida.dar de obicei se comporta altfel in lipsa camerelor de filmat.e o fata destul de prietenoasa.acolo in casa nu cred ca a reusit sa-si faca prietene ca sa poata comunica asa cum comunica ea de obicei

  10. 31
    ady Says:

    nu imi place sub nici o forma brandusa, e parsiva

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free