B.M., Lavinia si Camelia au parasit competitia Nora pentru mama 4


eliminariFinala Saptamanii din 16 octombrie 2009, a fost una foarte surprinzatoare pentru toti concurentii Nora pentru mama 4, pentru ca s-a anuntat a fi prima Seara a eliminarilor.

Mamele au fost nevoite sa nominalizeze 3 fete pe care nu le mai doresc in casa. In unanimitate, mamele le-au votat pe: Brandusa-Mihaela, Lavinia si Camelia, motivand dorinta acestora de a pleca din casa.

Cele 3 fete ar fi putut primi sansa de a ramane in casa, doar daca unul dintre baieti ar fi recunoscut macar o singura fata, ceea ce de altfel nu s-a intamplat.

Pentru ca nu s-au aflat printre protejatele publicului, Brandusa-Mihaela, Lavinia si Camelia au fost eliminate din casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de plecarea celor 3 fete? Care dintre ele credeti ca nu ar fi meritat sa paraseasca competitia atat de curand?

13 comentarii la “B.M., Lavinia si Camelia au parasit competitia Nora pentru mama 4”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    elena Says:

    veronica e prefecuta mincinoasa ea nu se uita la ea si vb de diana ca e falasa

  2. 12
    elena Says:

    veronica e o proasta

  3. 11
    lorredana Says:

    sper k veronica sa fie eliminata cat mai repede pt k in afara de faptul este foarte urata este si foarte mincinoasa si perversa,barfeste pe toata lumea dar nu se uita la ea, nu stiu cum a putut vlad sa se uite la ea bine k si-a dat seama la timp.Cred k dak ea nu ar mai fi in casa nu ar mai exista conflicte sau cel putin nu de asamenea amploare.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free