Diana a renuntat la prietenia Veronicai si a Lilianei


DiaDiana a realizat de curand ca prietenia Veronicai si a Lilianei este falsa. Diana a fost deranjata pe parcursul timpului de anumite glume, gesturi si chiar barfe pe care Veronica si Liliana le faceau pe seama ei.Din acel moment Diana s-a simtit singura si a dorit sa isi deschida sufletul in fata doamnei Mihaela, de care este cea mai apropiata in momentul de fata.

Veronica a fost deranjata de reprosurile doamnei Mihaela care a tinut cu Diana si astfel a inceput totul…

Credeti ca prietenia dintre Diana, Veronica si Liliana era una sincera? Cine considerati ca are dreptate?

26 comentarii la “Diana a renuntat la prietenia Veronicai si a Lilianei”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 26
    lumi Says:

    bv diana, ma bucur ca ai rezistat pana la final, va doresc “casa de piatra”

  2. 25
    bella Says:

    DIANA ESTI UN COPIL BUN, CU MULT BUN SIMT , EDUCATA, MUNCITOARE, RESPECTUSA. PROBABIL NU ACOLO ESTE ALESUL TAU. ESTI PRE A LINISTITA SA NU TI GASESTI UN BAIAT BUN SI FRUMOS. ASEARA AM CREZUT CA MI STA INIMA CAND AM VAZUT CA 5 MAME TE AU NOMINALIZAT, CHIAR SI D NA MIHAELA. EU SUNT MAMA A 2 BAIETI MARI. CEL MARE NU ESTE CASATORIT SI AS FI CHIAR FERICITA SA AM O NORA CA TINE CARE STIE CE ESTE RESPECTUL, MUNCA SI PRIETENIA.FIUL MEU ACUM ESTE PLECAT PE VAS, DAR TARE MULT AS VREA SA VA CUNOASTETI. TE SUSTIN DIANA CA PE FIICA MEA.

  3. 24
    alexandra Says:

    Diana imi pare rau pentru cele ce iti voi spune . Nustiu ce crezi tu despre tine dar te bagi mereu la locul nepotrivit nustiu de ce te cred toti atit de buna dar parerea mea este ca esti cam fatarnica .Te bagi mereu unde nuti fierbe oala nici o data sa nu crezi ca iti vei construi fericirea pe suferinta unei fete cu sentimente cinstite ca Brandusa si a parintilor ei fiindca si ei sufera o data cu copilul lor eu sunt casatorita dar daca cineva ar fi incercat sa-mi i-a fericirea jur ca i-as fi scos ochii. Asa ca ia aminte la cuvintele mele si nu te mai baga in sufletul doamnei Mihaiela ci din contra ajutale sa se apropie una de alta . De vei fi in ppotriva cuvintelor mele sa tii minte VEI VREA SI TU SA FII FERICITA.

  4. 23
    domy Says:

    se vede k diana stie sa fak mincare si imi place de iea k si eu sunt de-la cluj succes dar nu te potrivesti nici cu un baiat din casa

  5. 22
    FLORI POIEST Says:

    Cine dr*cu a bagato pasta in casa?A intrat in casa sa se laude cu oile si animalele pe care le are la ferma,`ca e directoare si p……mea cea mai zi in casa intrebatio citi boi a muls pina acum,nu pot s-o suport deloc deabia astept sa fie eliminata.femei mironosite ca asta distrug famili bine inchegate e o vampa si pe deasupra este compatibila cu mama lui Ionut,caractere asemanatoare

  6. 21
    anda deltov Says:

    Nu o vad imprietenindu-se cu Brenda si Cristina. Sunt mult prea diferite. Singurul cu care se potrivea este Valentin dar el a ales-o pe Liliana (Uf ce fata rea!) Sa speram ca vor mai intra baieti in casa dar cu ritmul eliminarilor de vineri nu prea le dau fetelor multe sanse. Pacat! Nu o inteleg pe d-na Valeria pe care o simpatizez foarte mult de ce s-a racit de Diana. Cred ca ea l-ar fi putut influenta pe Valentin mai ales ca sunt tot ardeleni ca si Diana. Dar sa speram ca dupa ce se vor cunoaste mai bine se vor mai face schimbari. Ii dau dreptate d-nei Mihaela care a analizat aceasta formare de cupluri cu multa dreptate, insa a uitat ca nu este vorba atat de mult despre o relatie sincera ci mai mult pentru castigul banilor. Au luat lectii de la Alina si Ionut care au calcat totul in picioare si si-au atins scopul. Deci majoritatea au venit cu lectia bine invatata.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free