Lavinia a primit un mesaj de la fostul prieten


laviniaLavinia inca poarta pe deget inelul de la fostul ei prieten, despre care spune ca a fost prima ei iubire si ca nu o poate uita niciodata.In acelasi timp, Lavinia declara ca acel inel nu o impiedica sa fie pregatita pentru alta relatie.

Un mesaj misterios venit la redactia emisiunii Nora pentru mama, a reusit sa o rascoleasca pe Lavinia. Mesajul care se presupune ca este de la fostul ei prieten suna cam asa:” Spuneti Laviniei ca regret ceea ce am facut fata de ea. Poate ca acum isi gaseste un prieten care nu o sa o faca sa sufere asa cum am facut-o eu”.

Ce parere aveti de cele intamplate?
Credeti ca Lavinia inca tine la fostul prieten?

10 comentarii la “Lavinia a primit un mesaj de la fostul prieten”

  1. 10
    ADA Says:

    Am vazut-o pe LAVETA :) ))) sapt treqta in fatsa la ANDO’s…ce nashpa e!!! :-& bine k a ieshit!

  2. 9
    blanka Says:

    este o fata foarte frumoasa si ii doresc sa se inpace cu fostul iubit sau daca nu sa-si gaseasca fericirea afara nu in competitie

  3. 8
    george Says:

    imi place lavinia si ii doresc multa fericire.Daca mai tine la fostul prieten le doresc sa se impace si sa fie fericiti

  4. 7
    anda deltov Says:

    Regret ca a iesit din casa mie mi-era draga. Avea o figura aparte. Insa Ada are dreptate. Dupa conversatia cu Veronica si faptul ca s-a postat in fata telespectatorilor aceasta conversatie s-a hotarat brusc sa iasa din casa. Pacat ca a demonstrat lipsa de inteligenta. Ar mai avea o scuza: sa nu fi urmarit n.p.m decat asa cateva secvente dintr-o emisiune si sa vada ce premiu este pus in joc . Daca doar asta a determinat-o inseamna ca este cam naiva. Pacat!

  5. 6
    suciu cosmin Says:

    poate alaturi de fostu prieten o sa fie fericita nu o condamnati va rog asa o vrut dumnezeu sa fie ii doresc sa fie fericita

  6. 5
    marya Says:

    a dat cu bita-n balta
    rusine
    trebuia sa-si dea seama ca tot ce vorbeste in casa nu ramine nediscutat,suntem la a patra editie trebuiau sa vina cu lectia invatata,

  7. 4
    Dorel Says:

    s-a vazut ca mai tine pt ca a cerut sa plece din casa

  8. 3
    ada Says:

    Eram sigura k despre ea e vba knd a intrebat Gabriela intr-o emisiune kre dintre fete au lasat o relatie neterminata in afara casei..Eram sigura!E clar k Lavinia a avut relatii sexuale recente q baiatul respectiv deoarece ea ii spunea Veronicai:”Vai fata,nu ma speria!”..atunci knd Veronica i-a marturisit k o matusa de-a ei a conceput 2 copii din cauza intreruperii anticonceptionalelor…Dupa ce ca e nashpa,q fata aia de castor,mai e si fraiera..n-a stiut sa ascunda lucrurile din viata ei intima!Ori e proasta,ori e c*rva!Bine k a iesit din competitie!

  9. 2
    CARMEN BELGIA Says:

    nu e o persoana sincera

  10. 1
    anda deltov Says:

    Nu cred ca mai tine la fostul prieten nu ar mai fi venit in casa n.p.m.. Are un caracter frumos si este o fata care stie ce vrea. Sper sa aiba putere sa treaca peste impedimentele care se ivesc in casa, sa-si gaseasca jumatatea si mult succes sa o avem cat mai mult sub privirile noastre.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free