Veronica: “Brandusa M este sacaitoare”


Brandusa MVeronica este tot mai mult deranjata de prezenta Brandusei Mihaela, despre care spune ca este sacaitoare.

In ultima perioada, Brandusa Mihaela s-a simtit mai apropiata de Veronica, in preajma careia si-a petrecut cat mai mult timp, fara sa stie insa ca Veronica este deranjata de aceasta atitudine, pe care o considera exagerata.

Veronica nu este singura persoana care ar avea ceva de spus despre BM, ba mai mult decat atat Liliana declara:”Brandusa Mihaela se victimizeaza mereu pentru ca nu o baga nimeni in seama”.

Oare sa fie ceva in neregula cu Brandusa Mihaela?
Credeti ca ea se simte marginalizata sau chiar este?

4 comentarii la “Veronica: “Brandusa M este sacaitoare””

  1. 4
    anda deltov Says:

    Dorel draga, un om educat nu va recurge niciodata la ceea ce spui tu. Este o fata foarte inteligenta, cu bun simt. Nu poate sa raspunda la rautati cu injurii si jigniri. Sti cum se spune:”cel mai destept cedeaza”.

  2. 3
    Dorel Says:

    da,dar a si gresit mult pt. ca le-a lasat pe cotoharlele alea sa i se urce in cap fara sa le sictireasca,s-a consumat in interiorul ei,ca o fraiera. au ajuns pupezele alea sa-i numere si dumicatii,ca nu cumva sa nu se poata face ele cat niste balene,pana la final. bine a facut ca iesit si rau ca a fost finuta si nu le-a bagat in masa.

  3. 2
    cristina Says:

    da anda sunt de acord cu tine,dar nu te gandesti ca sunt rautacioase din cauza ca ea e mai dezghetzata decat multe altele de acolo?le este teama de ea ca le poate face …..cat despre frumusetze nush ce sa zic……fiecare om e frumos in felul lui

  4. 1
    anda deltov Says:

    Dupa parerea mea B.M. chiar este marginalizata. Nu le inteleg pe fete de ce nu o integreaza. ar avea multe de invatat de la aceasta fata care le este superioara din multe puncte de vedere. In ceea ce o priveste pe Veronica mi-am schimbat parerea despre ea. A inceput sa-si arate adevaratul caracter. Doar cu frumusetea (care oricum este trecatoare) nu reusesti in viata.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free