Ionut este indecis


ionutChiar daca majoritatea baietilor au cate o preferata, ba mai mult decat atat unii chiar au format un cuplu, Ionut ramane singurul baiat indecis.

Din spusele lui Laurentiu, Ionut ar avea mai multe favorite. Acestea ar fi: Diana, Brandusa, Alexandra, Liliana … dar luand in calcul faptul ca Liliana este cu Vali, iar Alexandrei ii place de Laurentiu, raman doar Diana si Brandusa.

Oare ce se va intampla cu cele doua fete (Diana si Brandusa), avand in vedere ca ambele il plac pe Ionut?

Cu care dintre ele credeti ca s-ar potrivi mai bine Ionut si de ce?

31 comentarii la “Ionut este indecis”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 31
    anda deltov Says:

    Foarte bine ai facut Ada ca ai mustruluit-o pe Flori din Ploiesti. In primul rand ar trebui sa stie sa respecte oamenii. Daca ar avea oi si ea le-ar mulge si nu vad ce e atat de rau in asta. Dar asa cum a spus despre Diana neavand oi ea “mulge boi” nu Diana. Faptul ca o place pe Brenda e problema ei. Daca ar fi avut spirit de observatie si putina minte ar fi constatat ca Brenda initial l-a vrut pe Laurentiu dar crezand ca Ionut si Diana se vor place pentru a forma un cuplu s-a razgandit si l-a vrut ea pe Ionut, asta numai pentru a o sicana pe Diana dar Diana nu i-a facut jocul si s-a purtat cu inteligenta si mult bun simt , caracteristici care-i lipsesc Brendei. Asa ca draga Flori din Ploiesti invata sa te porti si nu mai jigni oameni pe care nu-i cunosti. Poti sa nu-i placi dar nu-ti da dreptul nimeni sa vorbesti urat despre ei.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free