Afla cum slabeste Gabriela Cristea


gabiVedeta Kanal D Gabriela Cristea a avut in ultimi ani mai multe schimbari bruste de greutate. Pe timpul verii, Gabi s-a relaxat si nu si-a refuzat nici o pofta, dar toamna ea a revenit la o forma de invidiat.

Gabriela Cristea si-a socat fanii in aceasta vara. Desi o stiau de la “Nora pentru mama” ca o femeie care tine la silueta, ei au aflat ca prezentatoarea s-a bucurat din plin de bunatatile din Turcia in vacanta petrecuta cu sotul ei.

Pozele aratau ca Gabi a luat in greutate mai mult de cateva kilograme. Odata cu revenirea pe sticla, prezentatoarea a revenit insa la o silueta filiforma. Secretul? Apa!

Secretul meu sta in apa. In fiecare dimineata, pe stomacul gol, beau un pahar de apa plata. In a doua zi, doua si tot asa pana la opt, apoi descresc. Carne mananc doar o data pe saptamana, in rest ma alimentez cu legume si fructe si multe sucuri de fructe combinate“, a explicat Gabi pentru Cancan.

Chiar daca regimul Gabrielei Cristea da rezultate bune pe termen scurt, medicii avertizeaza ca variatiile mari in greutate nu sunt un lucru benefic corpului.

Sursa: www.stiri.acasa.ro

16 comentarii la “Afla cum slabeste Gabriela Cristea”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    nana Says:

    Nora pentru mama e minunat

  2. 15
    iuliana Says:

    cat de frumoasa este doamna gabriela imi place mult de ea …

  3. 14
    pufika_lzd@yahoo.com Says:

    Gabi esti o femeie super de treaba,poate facei un copilas si tu mult succes pe mai departe!

  4. 13
    Ana Says:

    La Multi Ani! stimata si distinsa doamna Gabriela Cristea.Va admir frumusetea,intelepciunea si modestia ce transpare ,parca si prin sticla,micului ecran. Sunteti o doamna admirabila si o distinsa doamna ,fara egal,a micului ecran,adica a televizorului.Felicitari pentru ce sunteti si ce faceti.Multa sanatate,impliniri si un copil asa cum vi-l doriti si cum de altfel il meritati! Sa va de-a Dumnezeu tot ce este mai bun si frumos pe lume si sa fiti fericita alaturi de sot si intreaga familie!
    LA MULTI ANI!

  5. 12
    yulyana Says:

    gabi esti o femeie senzatioanala.rar femei ca tine.

  6. 11
    blanka Says:

    imi place foarte mult de dumneavoastra sunteti o femeie superba eu cred ca o sa fiti o soacra minunata si fericita succes in continuare

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free