Valentin si Liliana – un cuplu?


valiSe pare ca cel de-al doilea cuplu format in casa Nora pentru mama 4 este cel dintre Valentin si Liliana.

Majoritatea concurentelor il considera pe Valentin ca fiind cel mai sexy dintre baieti, lucru cu care Liliana se mandreste.

Credeti ca Valentin si Liliana vor face un cuplu de lunga durata?

Considerati ca cei doi se potrivesc?

20 comentarii la “Valentin si Liliana – un cuplu?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 20
    anda deltov Says:

    Dupa cum am vazut-o astazi in emisiune pe d-na Valeria destul de rezervata si suparata de comportamentul Lilianei nu cred ca acest cuplu va mai dura mult. Ma bucur ca si-a dat seama de greseala fiului ei. Ar trebui sa-i sugereze sa o aleaga pe Diana.

  2. 19
    Dora Popovici Says:

    Nu, eu nu-i vad potriviti pe cei doi. Liliana este o fire vesela, schimbatoare, iar Valentin este un baiat calm, serios. cred ca alaturi de Liliana viata lui ar fi foarte grea. Pentru el o vad potrivita pe Diana, iar Liliana s-ar potrivi cu Laurentiu sau cu Vlad. E doar o parere a unui spectator!

  3. 18
    Ana Says:

    Nu stiu de ce,dar am impresia ca baietii,unii,s-au grabit in formarea cuplurilor! Ei nici nu cunosteau bine toate fetele ca apoi sa ia aceasta hotarare!;s-au oprit la prima sosita la intalnirea din casa rustica! :P :D Vina este a organizatorilor si sa dai afara 3 fete fara sa fie cunoscute de baieti..iarasi o mare eroare! :P

  4. 17
    Ana Says:

    Cred ca Dianei i s-ar fi potrivit un baiat,matur,ca Valy! Dar nu a fost sa fie,inca! Imi pare rau de diana ca aramas solo,dar eu cred ca nici ei nu-i prea plac pretendentii la casatorie din casa!

  5. 16
    Ana Says:

    De Liliana nu-mi place!Isi da prea multe aere! E prea plina de ea si de reusita ei cu Valy! Daca a pus mana pe el asta nu inseamna ca nu se mai poate schimba nimic! :D :P La fel ca si Elena se agata prea agasant de cei doi parteneri! :P Se crede o frumusete si nu o prinde deloc acest aer de superioritate pe care-l afiseaza! :P

  6. 15
    ada Says:

    NU!

  7. 14
    CARMEN Says:

    Nu-mi place Lili….si nici dupa Vali nu ma omor, dar cred ca nu se potrivesc. Nu cred ca Dianei ii place de Vali, nu stiu daca are studii sau avere pt. Diana. Diana este ok. dar cauta baiat instarit si cu studii…….. e materialista!

  8. 13
    nelu Says:

    imi place si cuplu vostru ! daca Vali o place pe Liliana sa fie intr-un ceas bun ! mult succes si voua!

  9. 12
    george Says:

    vali se potriveste perfect cu diana sunt compatibili din multe puncte de vedere

  10. 11
    anda deltov Says:

    Ada, ai punctat perfect. Felicitari pentru comentariu.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free