Afla cum slabeste Gabriela Cristea


gabiVedeta Kanal D Gabriela Cristea a avut in ultimi ani mai multe schimbari bruste de greutate. Pe timpul verii, Gabi s-a relaxat si nu si-a refuzat nici o pofta, dar toamna ea a revenit la o forma de invidiat.

Gabriela Cristea si-a socat fanii in aceasta vara. Desi o stiau de la “Nora pentru mama” ca o femeie care tine la silueta, ei au aflat ca prezentatoarea s-a bucurat din plin de bunatatile din Turcia in vacanta petrecuta cu sotul ei.

Pozele aratau ca Gabi a luat in greutate mai mult de cateva kilograme. Odata cu revenirea pe sticla, prezentatoarea a revenit insa la o silueta filiforma. Secretul? Apa!

Secretul meu sta in apa. In fiecare dimineata, pe stomacul gol, beau un pahar de apa plata. In a doua zi, doua si tot asa pana la opt, apoi descresc. Carne mananc doar o data pe saptamana, in rest ma alimentez cu legume si fructe si multe sucuri de fructe combinate“, a explicat Gabi pentru Cancan.

Chiar daca regimul Gabrielei Cristea da rezultate bune pe termen scurt, medicii avertizeaza ca variatiile mari in greutate nu sunt un lucru benefic corpului.

Sursa: www.stiri.acasa.ro

16 comentarii la “Afla cum slabeste Gabriela Cristea”

  1. 1
    anda deltov Says:

    Medicii ne tot avertizeaza ca asa nu este bine, regimul cutare este riscant, pastilele ne imbolnavesc si tot asa. In schimb nu iau pozitie impotriva sarii iodate de pe piata a produselor contrafacute si a multor produse cu multe E-uri daunatoare. Felicitari Gabriela pentru vointa si reusita ! Eu oricum te plac si cand esti mai plinuta dar este bine cum arati acum mai ales ca esti o femeie cu forme.

  2. 2
    marya Says:

    arati superb gabriela,

  3. 3
    mateiioan Says:

    Gabriela este o dulceata;are un corp perfect!Bravo ei!!!

  4. 4
    suciu cosmin Says:

    D-NA GABRIELA sunteti cea mai frumoasa prezentatoare din romania …aveti cel mai frumos realyty show din Romania cu respect cosmin din oradea

  5. 5
    Ana Says:

    Mult succes cu aceasta emisiune ,sunteti f frumoasa si o doamna descurcareata! prezenta pe ecran ne aduce optimism si emisiunea capata o anume stralucire! Stiti cum e?, ca expresia..”.cand Iliesc u apar e ..soarele dispare,”la el,dar la dstra! APARE!..! Nu glumesc este o realitate pe care multi au spus_o!

  6. 6
    Ana Says:

    Va sta f bine asa cum sunteti nu va mai luati dupa gura lumii! Iar eu soun ca aveti ceva din Scarlett ….de cate ori va privesc imi amintiti de ea si filmul Pe aripile vantului!

  7. 7
    dana_52hd Says:

    Gabi esti foarte frumoasa. Iti doresc multa fericire alaturi de sotul tau si multe succese in tot ce faci. Dana Malinas. Hunedoara

  8. 8
    dana_52hd Says:

    Ma uit cu mare drag la emisiune, si in sfarsit vad mame si fete aranjate asa cum e normal sa fim .Ati selectat bine si se vede o schimbare. Imi plac toti concurentii , dar tu Gabi esti inegalabila. Ma bucur sa te vad fericita si plina de viata. Dar cand o sa ne faci o surpriza cu un bebelas?

    ,

  9. 9
    Ana Says:

    LA MULTI ANI! Stimata si distinsa doamna Gabriela.Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea sanatate,noroc,un copilas frumos si sanatos si multe,multe impliniri.Le meritati cu prisosinta!

  10. 10
    Ana Says:

    Sunteti o moderatoare excelenta,o perfectionista,cum rar intalnesti in televiziune! Inca o data la multi ani,alaturi de cei dragi!

  11. 11
    blanka Says:

    imi place foarte mult de dumneavoastra sunteti o femeie superba eu cred ca o sa fiti o soacra minunata si fericita succes in continuare

  12. 12
    yulyana Says:

    gabi esti o femeie senzatioanala.rar femei ca tine.

  13. 13
    Ana Says:

    La Multi Ani! stimata si distinsa doamna Gabriela Cristea.Va admir frumusetea,intelepciunea si modestia ce transpare ,parca si prin sticla,micului ecran. Sunteti o doamna admirabila si o distinsa doamna ,fara egal,a micului ecran,adica a televizorului.Felicitari pentru ce sunteti si ce faceti.Multa sanatate,impliniri si un copil asa cum vi-l doriti si cum de altfel il meritati! Sa va de-a Dumnezeu tot ce este mai bun si frumos pe lume si sa fiti fericita alaturi de sot si intreaga familie!
    LA MULTI ANI!

  14. 14
    pufika_lzd@yahoo.com Says:

    Gabi esti o femeie super de treaba,poate facei un copilas si tu mult succes pe mai departe!

  15. 15
    iuliana Says:

    cat de frumoasa este doamna gabriela imi place mult de ea …

  16. 16
    nana Says:

    Nora pentru mama e minunat

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free